Alena Zárybnická

Alena Zárybnická

Datum narození: 5. 12. 1969
Místo narození: Praha
Profese: moderátorka počasí, reportérka
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Alena Zárybnická se stala hvězdou pořadu České televize Předpověď počasí. Známá je i svým angažmá v charitativním projektu Pomozte dětem.

Vystudovala meterologii a klimatologii na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Kromě meteorologie provází Alenu Zárybnickou životem i blízkost k letectví.

ALENA ZÁRYBNICKÁ - ROZHOVOR NAJDETE ZDE>>

Alena Zárybnická v Sama Doma

Proslavilo ji působení v České televizi. Alena Zárybnická se zařadila mezi oblíbené tváře, o čemž svědčí její opakovaná vítězství v diváckých anketách.

Roku 1997 začala Alena Zárybnická moderovat Předpověď počasí, tři roky nato se stala navíc moderátorkou pořadu pro ženy Sama doma a roku 2011 se pustila i do magazínu o počasí Turbulence.

Zárybnická natáčí reportáže o létání

Navíc se Alena Zárybnická vedle Marcely Augustové, Tomáše Hanáka a dalších stala neodmyslitelnou tváří sbírkového projektu ČT Pomozte dětem.

O ALENĚ ZÁRYBNICKÉ ČTĚTE ZDE>>

Její otec byl pilot a její manžel (mají spolu syna Vítka) je letecký inspektor. Sama Alena Zárybnická se věnuje sportovnímu létání a ráda také natáčí reportáže o létání.

 

Články o celebritě

Přítel Samkové Adamczyk popsal chvíle po jejím těžkém zranění: Místo lítosti gratulace! Přítel Samkové Adamczyk popsal chvíle po jejím těžkém zranění: Místo lítosti gratulace! Už tři roky usíná snowboardistka Eva Samková (28) v náruči milovaného herce Marka Adamczyka (34). Ch... číst článek
Loučení se Stáňou Lekešovou (†63) v Sama doma: Váchové se zlomil hlas Loučení se Stáňou Lekešovou (†63) v Sama doma: Váchové se zlomil hlas Velmi dojemné rozloučení se zesnulou hlasatelkou Stanislavou Lekešovou (†63) proběhlo ve včerejším p... číst článek
Nejdojemnější Sama doma v historii: Pláč a vzpomínky na Stáňu Lekešovou (†63) Nejdojemnější Sama doma v historii: Pláč a vzpomínky na Stáňu Lekešovou (†63) První díl pořadu Sama doma na České televizi měl patřit Stáně Lekešové (†63). Nikdo však neměl tušen... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Zuzana Belohorcová
Zuzana Belohorcová
zobrazit profil Zorka Hejdová
Zorka Hejdová
zobrazit profil Kateřina Kristelová
Kateřina Kristelová
zobrazit profil Jiří Janeček
Jiří Janeček
zobrazit profil Emanuele Ridi
Emanuele Ridi
zobrazit profil Adela Vinczeová
Adela Vinczeová
zobrazit profil Roman  Šmucler
Roman Šmucler
zobrazit profil Nikol Moravcová
Nikol Moravcová