Michal Jančařík

Datum narození: 10. 7. 1975
Místo narození: Plzeň
Výška: 187 cm
Profese: moderátor, producent
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Moderátor Michal Jančařík se proslavil ve zprávách o počasí na TV Nova. Je synem moderátora Petra Jančaříka a vnukem herce Jaroslava Marvana.

Michal Jančařík se jako televizní rosnička začal živit roku 2002. Coby moderátor působil už od roku 1995. Nejdříve pracoval pro TV Prima (v letech 1998 až 1999) a roku 2000 se stal průvodcem Počasí na Nově. Kromě toho uváděl firemní akce, společenské plesy nebo maturitní večírky.

MICHAL JANČAŘÍK - VÁŽNÁ CHOROBA LEDVIN 

Michal Jančařík je synem moderátora a herce Petra JančaříkaNevlastním dědem Michala Jančaříka byl postrach Hříšných lidí města pražského, herecká legenda Jaroslav Marvan.

Michal Jančařík vystudoval andragogiku, vědu o vzdělávání dospělých, a personální řízení na Filosofické fakultě Karlovy university. Na právech, která studoval čtyři roky, potkal svou budoucí ženu, obchodní ředitelku Dianu Sixtovou. Jančařík se se svou partnerkou oženil 10. července 2010 pod slunečným šumavským nebem. Vychovávají dcery JuliiSofii.

Michal Jančařík také podnikl expedice do všech světových stran světa. Byl například v Peru, Mexiku, ve Vietnamu, na Ukrajině nebo Novém Zélandu. Má rád sport, moderuje vlastní pořad o cyklovýletech po České republice.

O MICHALU JANČAŘÍKOVI ČTĚTE ZDE>>

 

Články o celebritě

Další Moderátoři

zobrazit profil Libor Baselides
Libor Baselides
zobrazit profil Martina Kociánová
Martina Kociánová
zobrazit profil Dalibor Gondík
Dalibor Gondík
zobrazit profil Daniela Révai
Daniela Révai
zobrazit profil Alexandra Mynářová
Alexandra Mynářová
zobrazit profil Ilaria D'Amico
Ilaria D'Amico
zobrazit profil Taťána Míková
Taťána Míková