Edoardo Costa

Edoardo Costa

Datum narození: 7. 8. 1967
Místo narození: Varese, Itálie
Profese: italský herec
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Známý italský herec Edoardo Costa začínal svou kariéru jako model. A slavil úspěchy. Až později se dostal k herectví. A pak také k české krásce Aleně Šeredové.

Edoardo Costa hrál ve velkém množství reklam, seriálů a celovečerních i televizních filmů v Itálii a následně i v USA. Mezi nejznámější seriály, ve kterých hrál patří například Pobřežní hlídka nebo Báječní a bohatí. Jeho nejslavnějším filmem je Smrtonosná past 4.0, dále hrál ve filmu Černý tulipán či Down the Shore.

Má mladší sestru Monicu. Mluví plynule italsky, španělsky, francouzsky, anglicky a portugalsky. Jeho přítelkyní byla v minulosti česká modelka Alena Šeredová, se kterou Edoardo Costa chodil tři roky (v Egyptě uprostřed sahary si ji dokonce vzal, jednalo se ale o arabský rituál, který nemá právní platnost). I když se italský svůdník Edoardo Costa stále živí jako herec, má na svém kontě i knihy a kalendáře, jejichž cílem je zvýšit povědomí o různých charitách v Africe, Afghánistánu a Brazílii. Dnes žije střídavě mezi Itálií, USA a Brazílií.

 

Další Herci

zobrazit profil Renée Zellweger
Renée Zellweger
zobrazit profil Lenka Vlasáková
Lenka Vlasáková
zobrazit profil Markéta Coufalová
Markéta Coufalová
zobrazit profil Jan Maršál
Jan Maršál
zobrazit profil Tomáš Juřička
Tomáš Juřička
zobrazit profil Ondřej Brousek
Ondřej Brousek
zobrazit profil Jiří Racek
Jiří Racek
zobrazit profil Kateřina Lojdová
Kateřina Lojdová