Bella Thorne

Bella Thorne

Datum narození: 8. 10. 1997
Místo narození: Pembroke Pines, Florida, USA
Výška: 173 cm
Profese: herečka, zpěvačka, modelka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Herečku, zpěvačku a modelku Bella Thorne nejvíce proslavily role v seriálech My Own Worst Enemy a Na parket!, dále pak postava ve čtvrté sérii Velké lásky.

Od dětství se Bella Thorne objevovala v reklamách, její první fotografie vyšla v časopisu ve věku pěti týdnů. Již jako malá svou kariéru nastartovala jako modelka.

BELLA THORNE ODĚNÁ JEN DO ŠLECHAČKY

Na filmovém plátně rajcovní kočka Bella Thorne, celým jménem Annabella Avery Thorne, debutovala v roce 2003 v komedii Bratři jak se patří, kde si zahrála fanynku.

Objevila se v epizodních úlohách v řadě seriálů. V roce 2007 přišla vedlejší postava v seriálu Dirty Sexy Money, která se stala její první velkou rolí v televizi. O rok později Bella Thorne získala za ztvárnění Ruthy Spivey v dramatickém seriálu My Own Worst Enemy cenu Young Artist Award.

Právě role v seriálu Na parket!, v němž Bella Thorne kromě hereckého nadání předvedla taneční vlohy, se stala její první hlavní postavou. Což bylo roku 2010. Pak již šla z role do role, a to jak v televizi, tak ve filmu.

Klíčovou postavu Bella Thorne ztvárnila ve čtvrté sérii Velké lásky, v romantickém seriálu Vzhůru ke hvězdám, inspirované románem spisovatelky Rebeccy Serleové, v dramatu Půlnoční láska, v hororové komedii The Babysitter 2 či v thrilleru Girl.

O BELLE THORNE ČTĚTE ZDE>>

Bella Thorne se narodila v Pembroke Pines na Floridě jako nejmladší ze čtyř dětí. Její sestry Kali a Dani i bratr Remy se stali také herci. Sourozenci mají italské, kubánské a irské předky.

V srpnu 2016 Bella Thorne zveřejnila, že je bisexuálka. Později se nechala slyšet, že se její sexualita spíše blíží k pansexualitě.

 

Články o celebritě

Nestydatý rok 2022! Tyhle krásky kašlou na podprsenku Nestydatý rok 2022! Tyhle krásky kašlou na podprsenku Ani letos nebyla o „nestydy“ nouze! Aktuální trendy praví, že ukázat tu a tam obnažené poprsí je in,... číst článek
Olivia Rodrigová jako Chytrá Horákyně: Oblečená-neoblečená v síťovině! Olivia Rodrigová jako Chytrá Horákyně: Oblečená-neoblečená v síťovině! Talentovaná mladá herečka a zpěvačka Olivia Rodrigová (19) se ani vzdor svému nízkému věku mezi hvěz... číst článek
Divoký červený koberec na Grammy: Vášnivé polibky i módní halucinace! Divoký červený koberec na Grammy: Vášnivé polibky i módní halucinace! Předávání cen Grammy je vždy plné dokonale „vystajlovaných“ celebrit ze světa hudebního šoubyznysu, ... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Petr Forman
Petr Forman
zobrazit profil Casey Affleck
Casey Affleck
zobrazit profil Jaroslava Brousková
Jaroslava Brousková
zobrazit profil James McAvoy
James McAvoy
zobrazit profil Martina Preissová
Martina Preissová
zobrazit profil Miloš Hlavica
Miloš Hlavica
zobrazit profil Václav Kotva
Václav Kotva