Dominika Branišová

Dominika Branišová

Datum narození: 17. 9. 1994
Místo narození: Praha
Míry: 84-60-88
Profese: modelka
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Modelka Dominika Branišová se v roce 2020 oficiálně zařadila mezi atraktivní přítelkyně legendárního hokejisty a hvězdy NHL Jaromíra Jágra.

Mezi kráskami, které prošly náručí nejslavnějšího českého hokejového reprezentanta, Dominika Branišová nepatří mezi zlatokopky. Peníze Jaromíra Jágra nejsou tím hlavním, co ji na slavném sportovci zajímá. Sama totiž není žádná „chudinka“. Modelingem si údajně vydělává statisíce.

DOMINIKA BRANIŠOVÁ PROMLUVILA O MIMINKU

Modelingu se Dominika Branišová začala věnovat v 17 letech, kdy se vydala do světa. V zahraničí je podle jejích slov pro modelky práce daleko více než v Česku, proto ve vlasti nebyla příliš známá, a tak zde nezískávala tolik práce.

Zhruba čtyři roky žila mezi Prahou a Milánem, kde měla několik stálých klientů a díky tomu nemusela chodit na castingy. Posléze Dominika Branišová přijala i pracovní nabídky v Čechách, stala se jednou z modelek předvádějících pro návrhářku Beatu Rajskou. Jejich první spolupráce se týkala návrhářčiny luxusní kolekce především tepláků, mikin a souprav, kterou představila v dubnu 2021.

O DOMINICE BRANIŠOVÉ ČTĚTE ZDE>>

O víc než 22 let mladší Dominika Branišová se podle svých slov s Jardou Jágrem seznámila v pražském klubu, kde dělala manažerku. Podruhé se údajně viděli náhodou díky společným známým. Poprvé se veřejně po jeho boku objevila na soukromé party v luxusní chatě vlivného státního manažera Daniela Beneše ze společnosti ČEZ.

 

Další Modelky

zobrazit profil L'Wren Scottová
L'Wren Scottová
zobrazit profil Adéla Maděryčová
Adéla Maděryčová
zobrazit profil Veronika Kašáková
Veronika Kašáková
zobrazit profil Lucie  Dušková
Lucie Dušková
zobrazit profil Tereza Kačerová
Tereza Kačerová
zobrazit profil Ivana Trumpová-Zelníčková
Ivana Trumpová-Zelníčková
zobrazit profil Elisabett Canalis
Elisabett Canalis
zobrazit profil Lucia Javorčeková
Lucia Javorčeková