Radka Kocurová

Datum narození: 20. 4. 1981
Místo narození: Havířov
Profese: modelka, moderátorka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Radka Kocurová je jedna z nejkrásnějších rosniček na zemi. Skončila třetí v soutěži krásy Miss České republiky pro rok 2002, pak začala předpovídat počasí a poznala hvězdného fotbalistu Tomáše Rosického.

Jako malá hrála Radka Kocurová jedenáct let na klavír. Věnovala se i atletice. Vystudovala obchodní a bankovní akademii v Karviné. V roce 1998 se zúčastnila soutěže Miss Reneta a stala se první vicemiss, čtyři roky nato se zúčastnila české soutěže krásy Miss České republiky a stala se druhou vicemiss (zvítězila Kateřina Průšová). Pak ještě Radka Kocurová reprezentovala Česko na Miss Europe pro rok 2002). Po úspěchu v soutěžích krásy pracovala Radka Kocurová jako modelka a asistentka v marketingové společnosti, od podzimu 2004 také uváděla televizní předpovědi počasí na TV Nova. V roce 2011 ukončila modelingovou kariéru, dva roky poté skončila s počasím.

S útočníkem anglického Arsenalu a českým reprezentačním kapitánem v jedné osobě spolu chodí od roku 2002 a bydlí spolu v Londýně (odkud létala předpovídat počasí do Prahy). Tomáš Rosický se s ní v roce 2011 těšil na prvního potomka. V pátém měsíci ale Radka Kocurová potratila. V roce 2012 ale oznámila, že je opět těhotná a v červnu 2013 se jí narodil v porodnici v pražském Podolí syn Tomáš. Rok na to si Tomáše Rosického vzala.

Radka Kocurová ráda poslouchá hudbu, cvičí jógu a vaří.

 

Další Modelky

zobrazit profil Lucia Javorčeková
Lucia Javorčeková
zobrazit profil Kateřina  Krňanská
Kateřina Krňanská
zobrazit profil Karolína Kurková
Karolína Kurková
zobrazit profil Irina Shayk
Irina Shayk
zobrazit profil Alena Buffon - Šeredová
Alena Buffon - Šeredová
zobrazit profil Kristýna Kubíčková
Kristýna Kubíčková
zobrazit profil Celine Balitran
Celine Balitran
zobrazit profil Jitka Randárová
Jitka Randárová