Radka Kocurová

Datum narození: 20. 4. 1981
Místo narození: Havířov
Profese: modelka, moderátorka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Radka Kocurová je jedna z nejkrásnějších rosniček na zemi. Skončila třetí v soutěži krásy Miss České republiky pro rok 2002, pak začala předpovídat počasí a poznala hvězdného fotbalistu Tomáše Rosického.

Jako malá hrála Radka Kocurová jedenáct let na klavír. Věnovala se i atletice. Vystudovala obchodní a bankovní akademii v Karviné. V roce 1998 se zúčastnila soutěže Miss Reneta a stala se první vicemiss, čtyři roky nato se zúčastnila české soutěže krásy Miss České republiky a stala se druhou vicemiss (zvítězila Kateřina Průšová). Pak ještě Radka Kocurová reprezentovala Česko na Miss Europe pro rok 2002). Po úspěchu v soutěžích krásy pracovala Radka Kocurová jako modelka a asistentka v marketingové společnosti, od podzimu 2004 také uváděla televizní předpovědi počasí na TV Nova. V roce 2011 ukončila modelingovou kariéru, dva roky poté skončila s počasím.

S útočníkem anglického Arsenalu a českým reprezentačním kapitánem v jedné osobě spolu chodí od roku 2002 a bydlí spolu v Londýně (odkud létala předpovídat počasí do Prahy). Tomáš Rosický se s ní v roce 2011 těšil na prvního potomka. V pátém měsíci ale Radka Kocurová potratila. V roce 2012 ale oznámila, že je opět těhotná a v červnu 2013 se jí narodil v porodnici v pražském Podolí syn Tomáš. Rok na to si Tomáše Rosického vzala.

Radka Kocurová ráda poslouchá hudbu, cvičí jógu a vaří.

 

Další Modelky

zobrazit profil Irina Shayk
Irina Shayk
zobrazit profil Petra Faltýnová
Petra Faltýnová
zobrazit profil Veronika Fašinová Hejlíková
Veronika Fašinová Hejlíková
zobrazit profil Hana Chymčáková
Hana Chymčáková
zobrazit profil Aferdita Dreshaj
Aferdita Dreshaj
zobrazit profil Ivana Trumpová-Zelníčková
Ivana Trumpová-Zelníčková
zobrazit profil Kateřina Průšová
Kateřina Průšová
zobrazit profil Vendula  Neumanová
Vendula Neumanová