Amra Silajdžič

Amra Silajdžič

Datum narození: 1. 10. 1984
Místo narození: Sarajevo, Jugoslávie
Výška: 178 cm
Profese: modelka, herečka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Amra Silajdžič je bosenská modelka, herečka a vyslankyně nadace Bosana Foundation. Je známá vztahem s bosenským fotbalovým reprezentantem Edinem Džekem.

Amra Silajdžič se narodila 1. října 1984 v Sarajevu. Už od mládí tíhla k modelingu. Její kariéra začala v roce 2000 už v jejích patnácti letech, kdy byla korunována jako Metropolitan Top Model a zvítězila i na mezinárodní soutěži v Číně. Tyto úspěchy Amře nastartovaly úspěšnou kariéru modelky. Odjela pracovat do Paříže, kde se rychle uchytila a byla módními fotografy velmi žádaná.

Amra Silajdžič je také nadanou herečkou. v roce 2010 odjela do Los Angeles a hned jsme ji mohli vidět v různých reklamách, televizních pořadech i hudebních klipech. Objevila se v seriálech CSI: NY (2010), Entourage (2011), Apartmán 23 (2012) a filmech Gothic Assassins (2012) nebo Devet polozaja samoce (2014).

Amra Silajdžič je také vyslankyní bosenské neziskové nadace Bosana Foundation, která bojuje za lepší životní úroveň a vzdělání v Bosně a Hercegovině. Silajdžič vytvořila pár s bosenským fotbalistou Edinem Džekem. Z předchozího vztahu s bývalým srbským koulařem Vladimirem Vičentijevičem má dceru Sofii.  

 

Další Modelky

zobrazit profil Denisa Spergerová
Denisa Spergerová
zobrazit profil Adriana Karembeu-Sklenaříková
Adriana Karembeu-Sklenaříková
zobrazit profil Cara Delevingne
Cara Delevingne
zobrazit profil Gabriela Dvořáková
Gabriela Dvořáková
zobrazit profil Šárka Zdvořilá
Šárka Zdvořilá
zobrazit profil Romana Pavelková
Romana Pavelková
zobrazit profil Gabriela Kloučková
Gabriela Kloučková
zobrazit profil Andrea Kalousová
Andrea Kalousová