Jakub Choura

Jakub Choura

Profese: podnikatel a závodník rallye

Související celebrity

Životopis

Závodník rallye, sympaťák Jakub Choura byl koncem roku 2014 zachycen na fotkách po boku herečky Vandy Hybnerové, podle nichž by jen málokoho netrklo, že spolu mají víc než kamarádský vztah.

Herečka Vanda Hybnerová, jíž po dlouholetém manželství opustil Saša Rašilov, se s velmi pohledným Jakubem Chourou na snímcích, které pořídil fotoreportér Aha!, vedli za ruce a jejich obličeje byly velmi blízko. Jak osamělá herečka, tak fešný závodník se však nehodlali veřejnosti zpovídat. O tom, že dcera má přítele Jakuba se poprvé v médiích zmínil její otec, známý mim, herec a režisér Boris Hybner, který těžkým infarktům podlehl 2. dubna 2016.

JAKUB CHOURA - FEŠÁK, KTERÝ RISKUJE ŽIVOT

S o třináct let mladším přítelem Jakubem Chourou se Vanda Hybnerová poprvé na veřejnosti předvedla v únoru 2016. Svou novou lásku vyvedla do pražského kina Lucerna na premiéru Rodinného filmu, ve kterém hraje hlavní ženskou roli. Vedle milence přišly herečku podpořit také dcery Josefína (20) a Antonie (16). Jejich otcem je nevěrník Saša Rašilov, s nímž je Vanda Hybnerová již rozvedená.

O Jakubu Chourovi není známo mnoho informací. Údajně je úspěšným podnikatelem, což by se dalo předpokládat, jinak by si totiž mohl těžko dovolit časově a hlavně finančně náročného koníčka, jakým je právě jeho oblíbená rallye.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Martin Šulík
Martin Šulík
zobrazit profil Pavlína Danková
Pavlína Danková
zobrazit profil Michaela Šojdrová
Michaela Šojdrová
zobrazit profil Tereza Hyťhová
Tereza Hyťhová
zobrazit profil Jaromír Polišenský
Jaromír Polišenský
zobrazit profil Vojtěch Filip
Vojtěch Filip
zobrazit profil Martin Kukla
Martin Kukla