Pavel Králíček

Pavel Králíček

Datum narození: 27. 7. 1992
Místo narození: Trutnov
Profese: bloger se zájmem o ekonomiku
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Herečka Marie Doleželové o pět let mladšího Pavla Králíčka pustila k vodě v říjnu 2015. To, že se tak stalo díky tanečníku Marku Zelinkovi, prozradila až po finále StarDance.

Dlouhé týdny se podařilo na parketu okouzlující Marii Doležalové ututlat, že s tanečním partnerem a choreografem Markem Zelinkou přeskočila jiskra daleko dříve, než to kdo tušil. Podle informací Blesku se tak stalo již při náročných trénincích, s nimiž páry začaly v létě 2015.

PAVEL KRÁLÍČEK DOSTAL KOPAČKY

Není tedy divu, že se Pavel Králíček nepřišel na Marii Doležalovou podívat na žádný přímý přenos StarDance. Do barrandovských ateliérů ji jezdili podporovat především rodiče, kolegyně a kamarádky.

„S přítelem jsme se rozešli asi před dvěma měsíci,“ svěřila se po finále Saša z Comebacku, která o Pavlovi ještě před první soutěžní sobotou 17. října 2015 mluvila jako o oficiálním partnerovi. K šípku tak o pět let mladšího kluka poslala krátce poté. „Nebyla to náhlá událost, spíše vyústění něčeho dlouhodobého. Prostě neshody, ale trvaly déle. Kvůli StarDance jsme se nerozešli,“ zapřísahala se půvabná herečka, která si srdce poroty i diváků získala natolik, že společně s Markem Zelinkou StarDance vyhrála.

Pavel Králíček na svém webu částečně potvrdil expřítelčina slova. Jak napsal, byl rád, že se tato informace do médií dostala až později, kdy měl nejhorší za sebou. „Článek naštěstí vyšel asi dva měsíce po rozchodu, takže se mě tolik nedotknul, ale dovedu si představit, že hned zčerstva by mi nasypal hodně soli do rány. Takhle mi zůstala jen vtipná historka, kterou můžu vyprávět známým,“ popsal Pavel Králíček, jak to vidí s odstupem času.

Jak jste si ještě na počátku května 2016 mohli přečíst na jeho webu, moc zkušeností prý zatím nemá, jelikož je ještě mladý: „Založil jsem spoustu blogů, napsal spoustu článků, něco přeložil z angličtiny, rok a půl pracoval v Le Premier jako online marketér a teď primárně studuji na VŠE, obor Podniková ekonomika a management.“

Mezi koníčky Pavla Králíčka patří čtení, psaní, práce na smysluplných projektech. Rád se dobře obléká a vymýšlí marketingové strategie.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Zdeněk Troška
Zdeněk Troška
zobrazit profil Marek Najbrt
Marek Najbrt
zobrazit profil Marie Retková
Marie Retková
zobrazit profil Zdeněk Bergman
Zdeněk Bergman
zobrazit profil Dalibor Korejs
Dalibor Korejs
zobrazit profil Hanka Gelnarová
Hanka Gelnarová
zobrazit profil David Železný
David Železný