Zachy Lukáš Zachara

Zachy Lukáš Zachara

Profese: youtuber

Související celebrity

Životopis

Youtuber Zachy měl koncem roku 2016 víc než 100 tisíc odběratelů, a to mu bylo teprve 12 let. Takže jeho ještě mladší kolega Misha se svými šílenými videi není zdaleka jediným dětským youtuberem.

Lukáš Zachara, s pseudonymem Zachy, se nevěnuje hraní her a bláznivým písničkám jako jeho mladší konkurent Misha, jemuž k slávě vydatně pomohla jeho rodina, nejen straší bratr, ale též jejich matka a otec. Zachyho kanál, na němž najdete Houly, Vlogy, DIY a další, je zaplaven příspěvky z poněkud nečekané oblasti. Je jí nakupování oblečení a jeho hodnocení. Svým fanouškům většinou radí, jaké kousky ze světa módy si mají pořídit a předvádí nové cool věci, které si zrovna koupil či dostal. Toto je v Česku doménou youtuberek.

Vzhledem k tomu, že jde pro teprve o školou povinného chlapce, není divu, že jeho záliba si našla také řadu kritiků, tedy hejtrů. V komentářích mu třeba píší, že je gay, buzna. Youtuber to v jedné ze svých sérií s názvem Kecáme se Zachym popřel s tím, že si to vysvětluje závistí lidí. Jak řekl, své příspěvky smazat nehodlá a v natáčení chce rozhodně pokračovat. Koncem roku 2016 měl Zachy, jenž začal natáčet v dubnu 2015, tedy v jedenácti letech, na 120 tisíc odběratelů. Pochlubit se v té době mohl více než 2 200 000 zhlédnutími.

Zachy, jak uvedl v rozhovoru pro DVTV, natáčí jako většina youtuberů na zrcadlovku; příspěvky si stříhá sám.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Libuše Vojtková
Libuše Vojtková
zobrazit profil Jiří Havránek
Jiří Havránek
zobrazit profil Sergej Kucherenko
Sergej Kucherenko
zobrazit profil Pavel Kuře
Pavel Kuře
zobrazit profil Pavel Vaculík
Pavel Vaculík
zobrazit profil Michal Prokop
Michal Prokop
zobrazit profil Jiří Kohoutek
Jiří Kohoutek
zobrazit profil Vladimír Hron
Vladimír Hron