Martin Salavec

Martin Salavec

Profese: obchodník, motorkář

Související celebrity

Životopis

Martin Salavec, expartner Andrey Jiskrové, talentované houslistky, se v médiích proslavil svými výroky k údajnému vztahu své bývalé přítelkyně s hudebníkem Václavem Noidem Bártou.

Milovník motorek Martin Salvec okamžitě, když se profláklo, že Andrea Jiskrová, do té doby jeho partnerka, má údajně románek se zpěvákem Václavem Noidem Bártou, rezolutně zasáhl. Atraktivní houslistku vyhodil z bytu, a tak se ocitla bez střechy nad hlavou. Navíc s ní ukončil spolupráci, což je pro hudebnici, které se staral o management, další nepříjemnost.

„Řekl jsem Andree, že pokud je Noid tak skvělý, vybuduje s ní kariéru od začátku a pomůže jí,“ vysvětlil Martin Salavec webu expres.cz. Kromě toho, že houslistce se příliš nedaří po stránce pracovní, nestýká se prý ani s Václavem Noidem Bártou. Zpěvák je totiž zaměstnán přípravami na rozvod s modelkou Gabrielou Dvořákovou a ví, že historky o jeho pletkách by u soudu nevyzněly dobře.

„K celé kauze mohu dodat pouze toto. S panem Salavcem jsem se rozešla. Poté se mi vloupal do mé osobní korespondence,“ prohlásila pro web super.cz Andrea Jiskrová, podle jejíž slov jí zablokoval přístup k sociálním sítím. „Nyní vidím, že pokud jsem se s ním rozešla, udělala jsem správně. Jeho následné kroky ať si každý posoudí sám. Rozesílá vše do novin,“ dodala houslistka.

Motorkám se Martin Salavec věnuje od svých 15 let. Spolupracoval na budování několika motorkářských projektů. Je obchodník, marketér, školitel, který si občas odskočí udělat nějaký ten test. Svět motorek je jeho celoživotní vášní.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Ilja Racek ml.
Ilja Racek ml.
zobrazit profil Jiří Chum
Jiří Chum
zobrazit profil Daniel Barták
Daniel Barták
zobrazit profil Lenka Bochníčková
Lenka Bochníčková
zobrazit profil Martin Veselovský
Martin Veselovský
zobrazit profil Ondřej Benešík
Ondřej Benešík
zobrazit profil Laura Longauerová
Laura Longauerová
zobrazit profil Jan Otčenášek
Jan Otčenášek