Magda Gubová

Profese: psycholožka

Související celebrity

Životopis

Psycholožka Magda Gubová, dlouholetá přítelkyně Jiřího Kajínka, se s nejznámějším českým vězněm seznámila ještě před jeho odsouzením na doživotí.

Štíhlá blondýnka s jiskrou v obrýlených očích Magda Gubová pracuje v Brně, kde má ordinaci. Jako registrovaný klinický psycholog poskytuje psychodiagnostickou a psychoterapeutickou péči pro děti i dospělé. Patří k vyhledávaným kapacitám ve svém oboru.

S Jiřím Kajínkem se Magda Gubová seznámila již na začátku 90. let 20. století, tedy ještě před jeho odsouzením za vraždy. Nejprve mu poskytovala pouze odbornou pomoc, později se jejich vztah prohloubil. Vídat se pár mohl jen sporadicky. Přítelkyně Jiřího Kajínka před návštěvou své lásky musela ve věznicích procházet přísnými kontrolami a prohlídkami, které často byly až pod hranicí lidské důstojnosti.

Sympatická psycholožka Magda Gubová to ale vydržela a 23. května 2017 se dočkala propuštění Jiřího Kajínka na svobodu, v což nepřestávala doufat, protože vždy věřila v jeho nevinu. Jiří Kajínek dostal milost od prezidenta Miloše Zemana.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Halina Pawlovská
Halina Pawlovská
zobrazit profil Karel Kopeček
Karel Kopeček
zobrazit profil Eliška Olšáková
Eliška Olšáková
zobrazit profil Michal Šanda
Michal Šanda
zobrazit profil Josef Nétek
Josef Nétek
zobrazit profil Jiří Straka
Jiří Straka
zobrazit profil Jana Adámková
Jana Adámková
zobrazit profil Olbram Zoubek
Olbram Zoubek