Miroslav Dubovický

Datum narození: 1. 10. 1991
Místo narození: Litoměřice
Váha: 74 kg
Výška: 180 cm
Profese: model, kickboxer
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Miroslav Dubovický, model a kickboxer, se jako náctiletý věnoval sportu. V soutěži Muž roku 2016 skončil třetí a získal titul Czech Mister Universe 2017.

Do bojových sportů se Miroslav Dubovický pustil v jedenácti letech. Přes karate a taekwondo se dostal ke kickboxu a záhy zakotvil v K-1 zápasech. Stal se vicemistrem Evropy i světa.

Kromě kickboxu Miroslav Dubovický slavil úspěchy ve stolním tenise a také coby tanečník. Ve 22 letech začal pracovat jako model. Natáčel reklamy pro Paco Rabanne, Nintendo, Colgate či Mazdu.

V roce 2016 se Miroslav Dubovický zúčasnil modelingové soutěže Muž roku, kde skončil na 3. místě a získal titul Czech Mister Universe 2017. Vyhrál i cenu za nejhezčí tvář soutěže (the best face of the Mister Universe Model 2017). 

O MIROSLAVU DUBOVICKÉM ČTĚTE ZDE>>

Mezi koníčky Miroslava Dubovického patří zejména sporty. Kromě již jmenovaných se věnuje gapplingu, fotbalu, volejbalu a posilování.

V roce 2019 Miroslav Dubovický začal být vídán po boku kolegyně, modelky Veroniky Kopřivové, jedné z řady někdejších partnerek legendárního hokejového útočníka Jaromíra Jágra. V květnu 2021 se páru narodila dcera Ella.

V srpnu 2023 Veronika Kopřivová na sociálních sítích oznámila rozchod s Miroslavem Dubovickým.

 

Články o celebritě

Dubovický po rozchodu s Kopřivovou v obležení žen: Oči má však jen pro tu jednu! Dubovický po rozchodu s Kopřivovou v obležení žen: Oči má však jen pro tu jednu! Bývalý přítel Veroniky Kopřivové (32) Mirek Dubovický (32) je známý jako model, ale nyní už je spíše... číst článek
Kopřivová po rozchodu s Dubovickým: Dohoda kvůli dceři! Kopřivová po rozchodu s Dubovickým: Dohoda kvůli dceři! Zprávu o svém rozchodu poslali Veronika Kopřivová (32) a Miroslav Dubovický (31) do světa teprve pře... číst článek
Kopřivová po rozchodu: Nové luxusní bydlení! Dům sdílí s dalším majitelem Kopřivová po rozchodu: Nové luxusní bydlení! Dům sdílí s dalším majitelem Po rozchodu s otcem své dvouleté dcery Elly Miroslavem Dubovickým (31) pochopitelně přišlo stěhování... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil Jan Vetešník
Jan Vetešník
zobrazit profil Stanislav Tecl
Stanislav Tecl
zobrazit profil Diego Maradona
Diego Maradona
zobrazit profil Tomáš Satoranský
Tomáš Satoranský
zobrazit profil Vavřinec Hradilek
Vavřinec Hradilek
zobrazit profil Anna Kellnerová
Anna Kellnerová
zobrazit profil Robert Kousal
Robert Kousal
zobrazit profil Lukáš Konečný
Lukáš Konečný