Miroslav Dubovický

Datum narození: 1. 10. 1991
Místo narození: Litoměřice
Váha: 74 kg
Výška: 180 cm
Profese: model, kickboxer
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Miroslav Dubovický, model a kickboxer, se jako náctiletý věnoval sportu. V soutěži Muž roku 2016 skončil třetí a získal titul Czech Mister Universe 2017.

Do bojových sportů se Miroslav Dubovický pustil v jedenácti letech. Přes karate a taekwondo se dostal ke kickboxu a záhy zakotvil v K-1 zápasech. Stal se vicemistrem Evropy i světa.

Kromě kickboxu Miroslav Dubovický slavil úspěchy ve stolním tenise a také coby tanečník. Ve 22 letech začal pracovat jako model. Natáčel reklamy pro Paco Rabanne, Nintendo, Colgate či Mazdu.

V roce 2016 se Miroslav Dubovický zúčasnil modelingové soutěže Muž roku, kde skončil na 3. místě a získal titul Czech Mister Universe 2017. Vyhrál i cenu za nejhezčí tvář soutěže (the best face of the Mister Universe Model 2017). 

O MIROSLAVU DUBOVICKÉM ČTĚTE ZDE>>

Mezi koníčky Miroslava Dubovického patří zejména sporty. Kromě již jmenovaných se věnuje gapplingu, fotbalu, volejbalu a posilování.

V roce 2019 Miroslav Dubovický začal být vídán po boku kolegyně, modelky Veroniky Kopřivové, jedné z řady někdejších partnerek legendárního hokejového útočníka Jaromíra Jágra. V květnu 2021 se páru narodila dcera Ella.

V srpnu 2023 Veronika Kopřivová na sociálních sítích oznámila rozchod s Miroslavem Dubovickým.

 

Další Sportovci

zobrazit profil Pavel Francouz
Pavel Francouz
zobrazit profil Martin Latka
Martin Latka
zobrazit profil Jiří Beran
Jiří Beran
zobrazit profil Jakub Petružálek
Jakub Petružálek
zobrazit profil Monika Kilnarová
Monika Kilnarová
zobrazit profil Radek Šírl
Radek Šírl
zobrazit profil Filip Hronek
Filip Hronek