Kryštof Zapletal

Kryštof Zapletal

Profese: herec, občanský aktivista

Životopis

Aktivista Kryštof Zapletal se coby šestnáctiletý student gymnázia zařadil do nejužšího okruhu organizátorů kampaně Milion chvilek pro demokracii spolku Milion chvilek.

Kromě studia se Kryštof Zapletal věnuje herectví. Televizní diváci jej mohli vidět mj. v seriálech Svatby v Benátkách nebo Krejzovi.

KRYŠTOF ZAPLETAL NA REFLEX.CZ

Aktivity Milionu chvilek Kryštof Zapletal začal sledovat již v době, kdy měly název Chvilka pro Andreje. Tuto studentskou výzvu podepsal. Když v lednu 2018 vznikl spolek Milion, přišel mu jako signatáři e-mail.

"Napsal jsem jim, čím bych sám mohl přispět. Kontaktoval mě Mikuláš Minář, sešli jsme se spolu v bistru na filozofické fakultě a od té doby v tom jedu,“ řekl Kryštof Zapletal serveru Reflex.cz.

Jednou z prvních povinností Kryštofa Zapletal bylo zajišťování výroby placek nebo odpovídání na e-maily. Dále do jeho portfolia spadá technická podpora nebo prezentace spolku navenek.

Během demonstrací se Kryštof Zapletal stará zejména o hosty, jimž zajišťuje komfort, a o celkovou logistiku. Zaměřuje se na divadla - úspěšně získal např. podporu herců z Národního nebo divadla Járy Cimrmana.

 

Další Herci

zobrazit profil Andrej Hryc
Andrej Hryc
zobrazit profil Petr Buchta
Petr Buchta
zobrazit profil Petr Nárožný
Petr Nárožný
zobrazit profil Ulrike Kotajná
Ulrike Kotajná
zobrazit profil Richard Genzer
Richard Genzer
zobrazit profil Gloria Stuart
Gloria Stuart
zobrazit profil Elizabeth Lail
Elizabeth Lail
zobrazit profil Veronika Jeníková
Veronika Jeníková