Karolína Muchová

Datum narození: 21. 8. 1996
Místo narození: Olomouc
Profese: tenistka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Tenistka Karolína Muchová se prvně prosadila na okruhu ITF, kde v srpnu 2014 zvítězila ve dvouhře a v září téhož roku získala titul ve čtyřhře.

Na okruhu ITF se Karolíně Muchové prvně podařilo turnaj dovést do vítězného konce v srpnu 2014 v Michalovicích, kde porazila Slovenku Janu Jablonovskou. Svůj debutový titul ve čtyřhře Karolína Muchová v září téhož roku získala v Hluboké nad Vltavou společně právě s Janou Jablonovskou.

KAROLÍNA MUCHOVÁ - ROZHOVOR PRO ISPORT.CZ ZDE>>

Vítězství na okruhu ITF si Karolína Muchová zopakovala v březnu 2016 v egyptském Šarm aš-Šajch, když hladce porazila Rusku Anastasiji Komardinovou 6:0, 6:2. V následujících turnajích se talentovaná Česka opakovaně probojovala do finále, a to jak ve dvouhře, tak ve čtyřhře.

V singlu okruhu WTA Tour Karolína Muchová debutovala na Korea Open 2017, kde postoupila z kvalifikace, ale hned v úvodu soutěže nestačila na Australanku Priscillu Honovou. Na Australian Open 2019 postoupila též do hlavní soutěže, kde hned v prvním zápase podlehla Karolíně Plíškové.

V říjnu 2015 Karolína Muchová figurovala za 400. místě žebříčku WTA, v červnu 2019 již na osmašedesátém.

V českém fedcupového týmu Karolína Muchová debutovala v roce 2019 prostějovskou baráží Světové skupiny proti Kanadě, v níž porazila Rebeccu Marinovou. Češky zvítězily 4:0 na zápasy.

O KAROLÍNĚ MUCHOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Otcem Karolíny Muchové je bývalý ligový fotbalalový záložník Sigmy Olomouc Josef Mucha.

 

Články o celebritě

Evoluce Muchové. S tělem pomohl tajemný expert, kouč věří v její instinkt Evoluce Muchové. S tělem pomohl tajemný expert, kouč věří v její instinkt PŘÍMO Z NEW YORKU | Pssst, umělkyně s raketou pracuje. A jejímu slovenskému kouči Emilu Miškemu se t... číst článek
Bouzková v show na krev: zraněná proti nemocné. I po prohře se smála Bouzková v show na krev: zraněná proti nemocné. I po prohře se smála PŘÍMO Z NEW YORKU | Jedna nemocná, druhá zraněná. A mezi nimi visel postup do osmifinále US Open. Ba... číst článek
Tenistka Muchová na Oktagonu: Tulila se k fešnému cizinci! Tenistka Muchová na Oktagonu: Tulila se k fešnému cizinci! Copak je to za fešáka? Mezi mnoha celebritami, které dorazily na víkendový megaturnaj Oktagonu  na Š... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil Mario Holek
Mario Holek
zobrazit profil Vítězslav Gebas
Vítězslav Gebas
zobrazit profil Ronda Rousey
Ronda Rousey
zobrazit profil Tomáš Berdych
Tomáš Berdych
zobrazit profil Patrik Schick
Patrik Schick
zobrazit profil Lenka Šmídová
Lenka Šmídová
zobrazit profil Petr Švancara
Petr Švancara
zobrazit profil Iveta Luzumová
Iveta Luzumová