Jordan James Parker

Přezdívka: Britský král rtů
Místo narození: Manchester, Spojené království
Profese: posedlý plastikami, aby vypadal jako Kim Kardashian

Související celebrity

Životopis

Brit Jordan James Parker se stal mediálně známým díky své posedlosti vypadat jako Kim Kardashian. Rozhodl se pro svůj sen udělat vše. Podstoupil desítky operací a málem zemřel.

Za několik desítek plastických operací Jordan James Parker podle informací z léta 2019 utratil v přepočtu necelých pět milionů korun. Touha vypadat jako americká hvězda reality show Kim Kardashian ho již málem stála život.

JORDAN JAMES PARKER - POSEDLOST OD DĚTSTVÍ

Plastičtí chirurgové Jordanu Jamesovi Parkerovi do pozadí voperovali prsní implantáty, aby mu dle jeho přání zadek zvětšili. Ty však nevydržely tlak při sezení a prosakovaly do tkáně, což způsobilo těžkou nekrózu.

Čtyři prodělané operace nosu zase Jordanu Jamesovi Parkerovi přivodily vážné problémy s dýcháním. Mladík z Manchesteru se proto objevil v americké reality show Botched, ve které se nejlepší plastičtí chirurgové snaží opravit zpackané operace, a žadonil o pomoc.

„Snad mi s mým nosem pomůžou, chtěl bych ho trošku zmenšit, aby se mi lépe dýchalo,“ pronesl před televizními kamerami Jordan James Parker.

V roce 2016 Jordan James Parker prozradil, že za všechny operace utratil v přepočtu přes 3,8 milionu korun v rozmezí šesti let. „S plastikami je to jako se sexem. Nemůžete to mít jenom jednou, chcete to znovu a znovu,“ zavtipkoval mladík přezdívaný Britský král rtů.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Martin Rota
Martin Rota
zobrazit profil Jakub Kaifosz
Jakub Kaifosz
zobrazit profil Michal Hogenauer
Michal Hogenauer
zobrazit profil Karel Komárek
Karel Komárek
zobrazit profil Anna Brandejs
Anna Brandejs
zobrazit profil Karel Svoboda
Karel Svoboda
zobrazit profil Terezie Kašparovská
Terezie Kašparovská
zobrazit profil Viktor Kožený
Viktor Kožený