Georgina Rodríguez

Datum narození: 27. 1. 1994
Místo narození: Buenos Aires, Argentina
Výška: 168 cm
Profese: modelka, influencerka, servírka, asistentka prodeje
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Georgina Rodríguez, která na sebe upoutala pozornost vztahem s fotbalovou superstar Cristianem Ronaldem, se stala hvězdou pořadu Netflixu Jmenuji se Georgina (Soy Georgina).

Než se Georgina Rodríguez, celým jménem Georgina Rodríguez Hernández, začala věnovat modelingu, pracovala jako servírka a posléze dělala asistentku prodeje.

GEORGINA RODRÍGUEZ PŘIZNALA TŘI POTRATY

Pozornost široké veřejnosti na sebe Georgina Rodríguez upoutala, když se začala objevovat po boku fotbalové superstar Cristiana Ronalda. Často ji také bylo vidět, jak mu z tribuny fandí. Pár se údajně seznámil v obchodě Gucci v Madridu, kde španělská kráska pracovala jako asistentka prodeje.

Mezi koníčky Georginy Rodríguez patří fitness. Své tréninky sdílí na sociálních sítích. Velkou sledovanost mají její příspěvky z rodinného života, včetně fotografií a videí jejích dětí.

Kromě toho Georgina Rodríguez v roce 2018 uvedla na trh vlastní řadu oblečení s názvem Om by G.

V roce 2021 se Georgina Rodríguez proslavila díky reality seriálu z produkce společnosti Netflix Jmenuji se Georgina (Soy Georgina).

O GEORGINĚ REDRÍGUEZ ČTĚTE ZDE>>

Modelka a influencerka Georgina Rodríguez vyrůstala v početné rodině. Má mj. tři sourozence.

Partnerkou hvězdného portugalského fotbalového útočníka Cristiana Ronalda se Georgina Rodríguez stala roku 2016. Porodila mu dvě dcery, Alanu Martinu dos Santos Aveiro a Bellu Esmeraldu, jejíž dvojče, chlapeček, krátce po narození zemřel.

Společně s fotbalovou hvězdou Georgina Rodríguez vychovává dvojčata Evu a Matea a syna Cristiana Ronalda Jr., kterého sportovci přivedla na svět žena ze Severní Ameriky, jež chtěla zůstat v anonymitě, a svěřila ho do péče jeho otce.

 

Další Modelky

zobrazit profil Adéla Maděryčová
Adéla Maděryčová
zobrazit profil Hana Svobodová
Hana Svobodová
zobrazit profil Simona Dvořáková
Simona Dvořáková
zobrazit profil Andrea Kalousová
Andrea Kalousová
zobrazit profil Hana Chymčáková
Hana Chymčáková
zobrazit profil Lucie Králová
Lucie Králová
zobrazit profil Ester Berdych Sátorová
Ester Berdych Sátorová
zobrazit profil Melanie Vančurová
Melanie Vančurová