Taylor Zakhar Perez

Taylor Zakhar Perez

Datum narození: 24. 12. 1991
Místo narození: Chicago, Illinois, USA
Výška: 184 cm
Profese: herec

Související celebrity

Životopis

Taylor Zakhar Perez se proslavil díky romantickým komediím společnosti Netflix Stánek s polibky 2 a Stánek s polibky 3 a také seriálu erotických komedií Minx.

Navštěvoval Chestertonskou střední školu, kterou úspěšně reprezentoval v plavání. Poté Taylor Zakhar Perez získal plavecké stipendium na Fordhamské univerzitě v New Yorku, ale rozhodl se dále už sportu nevěnovat a odešel na Kalifornskou univerzitu v Los Angelos studovat španělštinu s vedlejší specializací na televizi a film.

Při studiích Taylor Zakhar Perez účinkoval v řadě muzikálových představení. Současně také získal první zkušenosti s modelingem. Hereckou kariéru před kamerou nastartoval účinkováním v seriálech, jako jsou iCarly, Suburgatory, Young & Hungry, Code Black a Scandal.

Na filmovém plátně Taylor Zakhar Perez debutoval v komedii Alpha House (2014). Je známý z romantických komedií Netflixu Stánek s polibky 2 (2020) a Stánek s polibky 3 (2021) nebo ze seriálu erotických komedií Minx (2022).

V romantické tragikomedii Červená, bílá a královsky modrá (Red, White & Royal Blue), natočené podle stejnojmenného bestselleru spisovatelky Casey McQuiston, Taylor Zakhar Perez ztvárnil hlavní roli, Alexe Claremonta-Diaze, prvního syna Spojených států, který se zamiluje do následníka britského trůnu. Film byl společností Prime Video uveden v srpnu 2023 a okamžitě se stal hitem.

Taylor Zakhar Perez, který se narodil jako šestý z osmi dětí, má mexické, blízkovýchodní a středomořské předky.

 

Další Herci

zobrazit profil Sarah Jessica  Parker
Sarah Jessica Parker
zobrazit profil Václav Jiráček
Václav Jiráček
zobrazit profil Stellan Skarsgård
Stellan Skarsgård
zobrazit profil Lucie Trmíková
Lucie Trmíková
zobrazit profil Dana Hlaváčová
Dana Hlaváčová
zobrazit profil Veronika Senciová
Veronika Senciová
zobrazit profil Markéta Martiníková
Markéta Martiníková
zobrazit profil Lindsay Lohan
Lindsay Lohan