Mariana Treviño

Mariana Treviño

Datum narození: 21. 11. 1977
Místo narození: Monterrey, Mexiko
Výška: 168 cm
Profese: herečka
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Mariana Treviño se proslavila hlavními rolemi v komediích Eres mi Pasión, Dedicada a mi Ex, How the Gringo Stole Christmas nebo v tragikomedii El Sabor de la Navida.

Na filmovém plátně Mariana Treviño debutovala v mexickém mysteriózním thrilleru Lucia z roku 2010 režiséra a scenáristy Juana Pablq Cortése. Výraznější hereckou příležitost dostala v komedii Amor de mis Amores (2014), který podle svého scénáře natočil Manolo Caro.

Hlavní roli Mariana Treviño ztvárnila v komedii Eres mi Pasión (2018), stejně jako v komumbijsko-ekvádorské komedii Dedicada a mi Ex (2019).

Svůj hlas Mariana Treviño propůjčila mj. hlavní hrdince animované mexické akční komedie La Liga De los 5 (2020).

Ve americko-švédské tragikomedii Muž jménem Otto (A Man Called Otto), natočené podle bestseller Fredrika Backmana, si Mariana Treviño zahrála Marisol, která se společně se svou rodinou nastěhovala naproti domu hlavního hrdiny, mrzouta v podání Toma Hankse. Snímek měl premiéru v září 2023.

Jednu z ústředních postav Mariana Treviño zpodobnila v americké komedii How the Gringo Stole Christmas (2023) nebo v mexické tragikomedii El Sabor de la Navida (2023).

Na televizních obrazovkách se Mariana Treviño zabydlela v populárních seriálech společnosti Netflix Květinový dům (La Casa de las Flores), FC Cuervos (Club de Cuervos ) nebo Bylo nebylo... spíš nebylo (Érase una vez... pero ya no).

 

Další Herci

zobrazit profil František Řehák
František Řehák
zobrazit profil Alena Štréblová
Alena Štréblová
zobrazit profil Anna Kadeřávková
Anna Kadeřávková
zobrazit profil Martin Kavan
Martin Kavan
zobrazit profil Vica Kerekes
Vica Kerekes
zobrazit profil Karina Rchichev
Karina Rchichev
zobrazit profil Marie Švestková
Marie Švestková
zobrazit profil Ezra Miller
Ezra Miller