Adriana Lima

Adriana Lima

Datum narození: 12. 6. 1981
Místo narození: Salvádor, Bahia, Brazílie
Míry: 86 - 61 - 89
Výška: 178 cm
Profese: modelka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Adriana Lima, americká topmodelka původem z Brazílie začala svou kariéru již ve třinácti letech, kdy ji módní agenti objevili při nakupování v obchodním centru.

Adriana Lima začala s modelingem již v dětství. Za její první úspěch můžeme považovat titul Ford Supermodel Brazílie, který získala v patnácti letech a který byl tím, co jí "nakoplo" na dráhu modelky. Celkově v této soutěži (Ford Supermodel World) v roce 2006 obsadila druhé místo.

ADRIANA LIMA - ANDĚLSKÁ KRÁSA NENÍ ZADARMO...

Její první angažmá v modelingové agentuře bylo v New Yorku v Elite Models Management, kam Adriana Lima nastoupila krátce po úspěchu v soutěži. Již na přelomu let 1997 a 1998 fotila pro mezinárodní vydání Vogue a Marii Claire. Její první opravdu velká kampaň byla pro Annu Molinari a díky této pracovní příležitosti se během krátké chvíle dostala mezi nejžádanější topmodelky světa.

Po tak slavných jménech jako Claudia Schiffer, Laetitita Castaa a Eva Herzigová se objevuje na billboardu na Times Square. V roce 2000 vedla kampaň pro GUESS, následoval Maybelline, Bebe, Mossimo nebo BCBG a titulní stránky časopisů Harper´s Bazar a ELLE.

Od roku 2000 se řadí mezi Victoria´s Secret Angel, v roce 2003 dokonce otvírala cedlou módní přehlídku. Na tomto význemném mole se objevila například vedle Heidi Klum, Gisele Bündchen nebo Alessandry Ambrosiosy.

Adriana Lima si zahrála také ve filmu The follow, a to vedle herců Mickey Rourkeho, Clive Owena a Foresta Whitakera.

O ADRIANĚ LIMA ČTĚTE ZDE>>

V roce 2009 se v den Svatého Valentýna provdala za svého tehdejšího přítele, hráče NBA Marca Jarise. Ve stejném roce porodila jejich první dceru, Valentinu Limu Jaric, a poté, v roce 2012 dceru druhou, Siennu Limu Jaric.

 

Články o celebritě

Róby z minulých Oscarů: Plejáda výstřihů a zapomenutých kalhotek! Róby z minulých Oscarů: Plejáda výstřihů a zapomenutých kalhotek! Z neděle na pondělí se v americkém Los Angeles budou předávát Ceny Akademie neboli Oscaři a jako kaž... číst článek
Se zlatou lžičkou v puse: Děti slavných narozené v roce 2022! Se zlatou lžičkou v puse: Děti slavných narozené v roce 2022! Českým i zahraničním osobnostem se v letošním roce narodilo mnoho miminek. Blesk vám přináší jejich ... číst článek
Andílek Victoria's Secret Adriana Lima se po třetím porodu odměnila: Supermoderní vila za 300 milionů! Andílek Victoria's Secret Adriana Lima se po třetím porodu odměnila: Supermoderní vila za 300 milionů! Sexy modelka Adriana Lima (41) nyní prožívá nejšťastnější životní období. Společně se svým partnerem... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Gabriela Franková
Gabriela Franková
zobrazit profil Andrea Kalousová
Andrea Kalousová
zobrazit profil Hana Dědková
Hana Dědková
zobrazit profil Ester Berdych Sátorová
Ester Berdych Sátorová
zobrazit profil Tereza Maxová
Tereza Maxová
zobrazit profil Kristýna Kubíčková
Kristýna Kubíčková
zobrazit profil Kristýna Malířová
Kristýna Malířová
zobrazit profil Dominika Kadlčková
Dominika Kadlčková