Lucie Gelemová

Datum narození: 31. 12. 1982
Místo narození: Praha
Profese: výtvarnice, malířka

Související celebrity

Životopis

Malířka a výtvarnice Lucie Gelemová se do povědomí široké veřejnosti dostala milostným poměrem s Felixem Slováčkem, manželem Dagmar Patrasové.

Výtvarnice Lucie Gelemová a hudebník Felix Slováček se seznámili roku 2015 na vernisáži obrazů v Přerově. Záhy byl pár přistižen bulvárními fotografy, jak se láskyplně drží za ruce. Slavný saxofonista mimomanželský poměr razantně odmítal. Prý šlo jen o přátelskou výpomoc nadané malířce.

LUCIE GELEMOVÁ - NECHVALNÁ SLOVA EXPŘÍTELE 

Herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová vytáčkám proutníka Felixe Slováčka o údajné výpomoci neuvěřila. Celou věc si nenechala líbit, a do milenky svého manžela se v médiích ostře pustila. „Je to zlatokopka,“ uvedla mj. na adresu Lucie Gelemové.

O LUCII GELEMOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Mladá výtvarnice mediální humbuk kolem své osoby zřejmě neunesla, a s Felixem Slováčkem po krátké době ukončila poměr. Jméno Lucie Gelemové se v roce 2015 zařadilo mezi nejvyhledávanější osobnosti na internetu a její obrazy dosáhly finanční ceny 20 až 30 tisíc korun.

Rozluka věkově značně vzdáleného páru, která udajně nebyl jediná, netrvala dlouho. Nejenže se dali dohromady, ale záletný Felix Slováček, ač stále ženat, promluvil o svatbě s milenkou a v březnu 2018 dokonce o tom, že by Lucii Gelemové rád dopřál dítě. Znovu jejich vztah skončil roku 2021.

 

Články o celebritě

Další Umělci

zobrazit profil Naděžda Kniplová
Naděžda Kniplová
zobrazit profil Alice Stodůlková
Alice Stodůlková
zobrazit profil Jaz z Oprásků
Jaz z Oprásků
zobrazit profil Ivan Martin Jirous
Ivan Martin Jirous
zobrazit profil Emil Adamec
Emil Adamec
zobrazit profil Šimon Caban
Šimon Caban
zobrazit profil Pavel Opočenský
Pavel Opočenský
zobrazit profil Michaela Hořejší
Michaela Hořejší