Karel Vladyka

Karel Vladyka

Přezdívka: Just Karen
Profese: performer, výrazná tvář české drag queen

Související celebrity

Životopis

Karel Vladyka alias Just Karen, výrazná tvář české drag queen, je bezmála dvoumetrový chlap, který zaujal jak na svých představeních, tak na TV obrazovce.

Do ženských šatů se Karel Vladyka alias Just Karen prvně navlékl už jako školák. V sedmi letech šel na karneval za gejšu.

Karel Vladyka: Jsem divoká bohyně

Na obočí si Just Karen buď dokáže sám, anebo si nechá dát několik vrstev lepidla, na obličej hromadu make-upu a na hlavu výraznou paruku. Jeho šaty jsou víc než atraktivní, vyzývavé, plné flitrů a lesklých doplňků.

„Jsem divoká bohyně, která lipsyncuje na Green Light od Lorde, tančí na stole a dělá kotrmelce. Jsem Karen,“ řekl Karel Vladyka pro TV Prima, kde se v listopadu 2019 předvedl v Show Jana Krause.

Na natáčení pořadu Karel Vladyka, tedy úspěšná česká drag queen, přišel se sádrou na noze, a tudíž o berlích, což vysvětlil tím, že je „blbej“ a spadl ze schodů. Své nalíčení, které bylo velmi výrazné (prý trvalo asi dvě a půl hodiny) označil za lehké.

Just Karen ohromuje vizáží i zpěvem

Jako performer Karel Vladyka alias Just Karen, v civilu bezmála dvoumetrový chlapík, baví své publikum ohromující vizáží a také zpěvem na playback.

Rodiče Karla Vladyky byli jeho proměnou nejprve zaskočeni, ale časem se s tím podle jeho slov srovnali a začali mu fandit.

 

Další Umělci

zobrazit profil Kateřina Krakowská
Kateřina Krakowská
zobrazit profil Marie Steinová
Marie Steinová
zobrazit profil Michal Caban
Michal Caban
zobrazit profil Lucie Gelemová
Lucie Gelemová
zobrazit profil Monika Asterová
Monika Asterová
zobrazit profil Sabrina Harris
Sabrina Harris
zobrazit profil Adéla Šeďová
Adéla Šeďová