Ladislav Šedivý

Ladislav Šedivý

Datum narození: 26. 10. 1950
Místo narození: Tábor
Profese: nástrojař, zámečník a politik
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

šéf Okresního výboru KSČM Ladislav Šedivý se ropzhodl kandidovat v říjnu 2016 za svou stranu a obvod v senátních volbách. Ladislav Šedivý má zkušenosti z komunální politiky, a to jako předseda táborského kontrolního výboru.

Ladislav Šedivý má mnoho aktivit. Živí se jako vyučený nástrojař a zámečník rukama. Vymyslel několik patentů a unikátních technických řešení.

Před rokem 1989 na rozdíl od mnoha jeho současných soudruhů Ladislav Šedivý členem KSČ nebyl. Do komunistické strany vstoupil až po Sametové revoluci, učinil to podle svého líčení po zralé úvaze. Vypracoval se na vlivného táborského zastupitele a šéfa zdejšího kontrolního výboru.

Vedle práce a politiky se Ladislav Šedivý oddaně věnuje svému koníčku. Jsou jím parní stroje. Má o nich takové znalosti, že se stal předsedou Klubu českých paromilů. Sám parní stroje vyrábí a opravuje. Má také rád mravence, které na chatě krmí kuřecími řízky a mazancem.

V senátu chtěl Ladislav Šedivý přispět k účinnému boji proti korupci na všech úrovních a k zeštíhlení úředního aparátu. ČSSD do senátních voleb 2016 na Táborsku nasadila ministra průmyslu Jana Mládka, TOP 09 oblíbeného pedagoga Pavla Klímu. Rivalem Ladislava Šedivého byl i islamofob Martin Konvička.

VŠE O KRAJSKÝCH A SENÁTNÍCH VOLBÁCH ZDE

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Petr Kramný
Petr Kramný
zobrazit profil Stanislav Řezáč
Stanislav Řezáč
zobrazit profil Vlasta Redl
Vlasta Redl
zobrazit profil Martin Donutil
Martin Donutil
zobrazit profil Kristýna Kociánová
Kristýna Kociánová
zobrazit profil Antonín Holý
Antonín Holý
zobrazit profil Radek Bajgar
Radek Bajgar
zobrazit profil Soňa Valentová
Soňa Valentová