Debbi (Deborah Kahl)

Datum narození: 12. 5. 1993
Místo narození: Dortmund
Profese: zpěvačka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka Debbi získala svou první Cenu Anděl za hit roku 2011 Touch the Sun. Další sošku obdržela v březnu 2018, a to v kategorii Sólová interpretka roku.

Po matce Češka, po otci Němka. Tak to je zpěvačka Debbie, vlastním jménem Deborah Kahl, která do svých deseti žila v rodném Německu, kam její matka emigrovala ve čtrnácti letech a provdala se tam.

DEBBI - PROČ SKONČILA V BOHNICÍCH

Debbie: Možná se mi zdáš

V sedmnácti letech na sebe Debbi upozornila v první řadě soutěže Česko Slovenská SuperStar, kde vystupovala jako Debbie Kahlová. Vypadla sice už v semifinále, ale zaujala producenta Martina Ledvinku, a tak brzy vzniklo album Touch the Sun (2011), jemuž předcházel debutový singl Možná se mi zdáš (2010).

Skladba Touch the Sun se stala hitem, zněla z mnoha rozhlasových stanic a upoutala i Akademii populární hudby. Debbi za ni obdržela Cenu Anděl v kategorii Nejlepší píseň roku.

Následovalo další studiové album s názevem Love, Logic & Will (2013). Podle odborníků bylo zdařilejší její CD Break (2017) (zejména skladby Pull Me Out a Hard To Believe), které Debbi vyneslo Cenu Anděl 2018 v kategorii Sólová interpretka roku.

O DEBBI ČTĚTE ZDE>>

Debbi tři a půl roku chodila s přítelem Tomášem, s nímž plánovali, že začnou žít na statku za Prahou, kde se chtěli starat o koně. Rozešli se polovině roku 2017, když zjistili, že jejich vztah se z partnerského změnil na kamarádský.

V srpnu 2022 se Debbie provdala.

 

Články o celebritě

Zpěvačka Debbi se vdala: Pečlivě utajovanou veselku propálila Jandová! Zpěvačka Debbi se vdala: Pečlivě utajovanou veselku propálila Jandová! Pánové, zpěvačka Debbi, což je umělecké jméno česko-německé krásky Deborah Kahlové, už není k mání! ... číst článek
Zpěvačka Debbi se vdává! Co bude na svatbě úplně jinak, než si přála? Zpěvačka Debbi se vdává! Co bude na svatbě úplně jinak, než si přála? Svatba do roka a do dne bude! Zpěvačka Debbi Khal (29) se v lednu pochlubila zásnubním prstýnkem od ... číst článek
Vrácená cena i slzy pro Stypku: To nejlepší z letošních Andělů! Vrácená cena i slzy pro Stypku: To nejlepší z letošních Andělů! Letošní Anděly zcela ovládl odkaz nedávno zesnulého zpěváka a skladatele Davida Stypky (†41). Ten po... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Grace Jones
Grace Jones
zobrazit profil Celeste Buckingham
Celeste Buckingham
zobrazit profil Whitney Houston
Whitney Houston
zobrazit profil Markéta Muchová
Markéta Muchová
zobrazit profil Naďa Brabcová
Naďa Brabcová
zobrazit profil Klára Vytisková
Klára Vytisková
zobrazit profil Žofie Dařbujánová
Žofie Dařbujánová