Kristen Stewart

Datum narození: 9. 4. 1990
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA
Výška: 165 cm
Profese: herečka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Americká herečka Kristen Stewart se do paměti široké veřejnosti zapsala rolí Belly z Twilight ságy a také skandální nevěrou, která způsobila její rozchod s Robertem Pattinsonem.

Už od osmi let se Kristen Stewart začala věnovat herectví. V pouhých dvanácti letech dostala hlavní roli ve filmu Úkryt po boku Jodie Foster, kde musela zaskočit za Hyden Panettiere. Film byl kritiky výborně hodnocen, stejně jako její herecký výkon. A tak se jí otevřely další filmové možnosti.

KRISTEN STEWART PRINCEZNOU DIANOU?!

Mezi rolemi Kristen Stewart mírně vyčnívá postava mladé zpěvačky ve filmu Seana Penna Útěk do divočiny a pak její zlomová role Belly Swan, kterou ztvárnila pro celou ságu Stmívání.

Dále zaujala Sněhurka a lovec, kde si Kristen Stewart zahrála po boku Charlize Theron a Chrise Hemswortha. Jednu z klíčových postav ztvárnila mj. ve filmech Na cestě, Ulička slávy, Jisté ženy, Café society, Lizzie, Seberg nebo Pod vodou.

Právě film Smívání a jeho další pokračování ovlivnilo její kariéru nejvíce. Vstoupila do povědomí všech a zároveň se pro ni stalo těžké vymanit se ze spojení s tímto filmem, jehož kvalita byla velmi kritizována, a to včetně hereckého výkonu Kristen Stewart.

O KRISTEN STEWART ČTĚTE ZDE>>

Díky natáčení filmu Smívání Kristen Stewart našla lásku a se svým hereckým kolegou Robertem Pattinsonem tvořila pár několik let. Konec jejich vztahu se stal velkým skandálem a média nepřetržitě sledovala celou kauzu, kdy nevěra Kristen Stewart s ženatým režisérem Rupertem Sandersem byla senzací číslo jedna. Zavinila jak jeho, tak její rozvod. Po tomto fiasku se pár dal ještě jednou dohromady, ale slepovaný vztah vydržal jen pár měsíců.

 

 

Články o celebritě

Krásná bisexuální herečka: Zásnuby s movitým dědicem a obří diamant! Krásná bisexuální herečka: Zásnuby s movitým dědicem a obří diamant! Jenom krátce poté, co veřejně potvrdili svůj vztah, už jsou zasnoubeni! Bisexuální herečka Ashley Be... číst článek
Tohle že jsou stejné osoby? Podívejte se, jak se celebrity během let změnily Tohle že jsou stejné osoby? Podívejte se, jak se celebrity během let změnily Nový účes, nová barva vlasů, jiný styl líčení či oblékání nebo změna váhy můžou člověka změnit úplně... číst článek
Adele chce Rockyho majetek: Boj o miliardy! Adele chce Rockyho majetek: Boj o miliardy! V jednom rohu herec Sylvester Stallone (75) alias italský hřebec Rocky Balboa, v tom druhém zpěvačka... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Jan Jankovský
Jan Jankovský
zobrazit profil Marek Šimon
Marek Šimon
zobrazit profil Talia Balsam
Talia Balsam
zobrazit profil Filip Švarc
Filip Švarc
zobrazit profil Filip Rajmont
Filip Rajmont
zobrazit profil Jakub Zedníček
Jakub Zedníček
zobrazit profil Lochlann Ó Mearáin
Lochlann Ó Mearáin
zobrazit profil Marie Kyselková
Marie Kyselková