Kim Kardashian

Datum narození: 21. 10. 1980
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA
Profese: herečka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

O Kim Kardashian se říká, že je neuvěřitelně slavná, ale nikdo vlastně neví proč. Ať je to jak chce, funguje to. Neustále si udržuje velkou slednovanost a ukazuje se, že umí dobře využít sociálních sítí.

Kim Kardashian se proslavila videonahrávkou se zpěvákem Rayem J na které byly zachyceny jejich sexuální hrátky. Záznam měl zůstat jen domácím videem a údajně unikl úplnou náhodou. Spolu se svou rodinou, sestrami Kourtney a Kim, dostala možnost mít vlastní reality show Keeping up with the Kardashians. V roce 2010 byla vyhlášena nejlépe placenou televizní osobností. Je také módní návrhářkou, podnikatelkou, modelkou i herečkou.  Její velmi dobrou kamarádkou je Paris Hilton. V roce 2011 si vzala basketbalistu Krise Humpriese a po sedmdesáti dvou dnech požádala o rozvod, který byl dokončen v červnu 2013. V ten samý měsíc porodila dceru svému příteli, kterým byl raper Kanye West. S tím se v květnu 2014 vzali.

Kim Kardashian je známá svým větším pozadím, na kterém, zdá se, částečně staví svou kariéru. V dubnu 2015 by měla vyjít její kniha selfies, čímž šokovala širokou veřejnost. Nikoho jiného totiž zatím z fenoménu selfies nic takového nenapadlo vytvořit. V roce 2014 přijela i se svým manželem do Česka a navštívila Prahu.

 

Další Herci

zobrazit profil Ondřej Kraus
Ondřej Kraus
zobrazit profil Jakub Štáfek
Jakub Štáfek
zobrazit profil Peter Krause
Peter Krause
zobrazit profil Anna Remková
Anna Remková
zobrazit profil Vladimír Škultéty
Vladimír Škultéty
zobrazit profil Viet Anh Doan
Viet Anh Doan
zobrazit profil Lucas Bravo
Lucas Bravo