Viktor Mráz

Datum narození: 25. 12. 1967
Místo narození: Číčovice
Profese: podnikatel, producent

Související celebrity

Životopis

Podnikatel Viktor Mráz, který si pořídil penzion a restauraci, jako producent spolupracoval s populárními kapelami. Alba vydal řadě hvězd českého hudebního nebe.

Hudební vydavatelství, které založil Viktor Mráz společně s kolegou Michalem Bělouškem, v roce 2005 prodal. Jako producent spolupracoval s populárními kapelami Lucie, Mig 21 nebo Chinaski. Alba vydával i zpěvačce Haně Hegerové nebo skladatelské dvojici Petr Hapka a Michal Horáček.

Podílel se i na reinkarnaci hitů Michala Davida, když produkoval jeho muzikál Děti ráje. Kromě toho Viktor Mráz pořádá koncerty svých hudebních svěřenců.

O VIKTORU MRÁZOVI ČTĚTE ZDE>>

U svého domu si Viktor Mráz otevřel vlastní penzion s restaurací. 

Viktor Mráz údajně randil s Annou K. Posléze se oženil s herečkou Mahulenou Bočanovou, která mu roku 2001 porodila dceru Márinku. Dvojice se rozvedla deset let nato. Ke konci manželství začal podnikatel chodit se zpěvačkou Martou Jandovou, dcerou frontmana legendární kapely Olympic Petra Jandy. Vztah s ní ale neměl dlouhého trvání. 

V srpnu 2016 se Viktor Mráz ve svém penzionu V polích oženil s přítelkyní Petrou, s níž se seznámil v GoJa Music Hall, když produkoval muzikál Děti ráje a sympatická blondýnka měla ve foyer pronajatý divadelní bar. Manželé Petra a Viktor Mrázovi spolu mají syna Matyáše (narozen 2015).

 

Články o celebritě

Další Ostatní

zobrazit profil Pavel Čechák
Pavel Čechák
zobrazit profil Matouš Peschkem
Matouš Peschkem
zobrazit profil Petra Svoboda
Petra Svoboda
zobrazit profil Sebastian Lyang
Sebastian Lyang
zobrazit profil John Fitzgerald Kennedy
John Fitzgerald Kennedy
zobrazit profil Ivana Nevludová
Ivana Nevludová
zobrazit profil Jan Graubner
Jan Graubner
zobrazit profil Petr Urbánek
Petr Urbánek