Kateřina Kornová

Kateřina Kornová

Datum narození: 23. 3. 1967
Místo narození: Praha
Profese: herečka, modelka, moderátorka, podnikatelka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Kateřina Kornová pracovala jako modelka a tanečnice. Teď oddává snoubence na Staroměstské radnici a moderuje. Jejím prvním manželem byl herec a zpěvák Jiří Korn. Má s ním syna Filipa a dceru Kristýnu.

Kateřina Kornová vystudovala gymnázium. Před kamerou se poprvé ukázala v polovině devadesátých let. Hrála v napínavé komedii Playgirls, v kanadsko-českém dramatu Temné zpovědi nebo v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Několik rolí ztvárnila i na prknech Divadla Pavla Trávníčka.

Byla spolumajitelkou pražského kadeřnického salonu. Poté vstoupila Kateřina Kornová do politiky. Stala se členkou zastupitelstva pro Prahu 1. Kandidovala za stranu TOP 09. Krom toho se věnuje charitě. Shání finance pro sdružení Adam dětem, které se stará o zkvalitnění pobytu v nemocnicích. Patronku děla olomouckému hudebnímu festivalu pro handicapované Nad oblaky.

Svůj život sešila Kateřina Kornová do knihy Žena se špatnou pověstí. Jiří Korn jí b několik yll partnerem několik let. Po rozvodu se seznámila s hoteliérem Jiřím Pořízkou. Ani zde manželství nevydrželo. Se strážníkem městské policie Tomášem Rotbauerem se rozešli jen pár dní před svatbou. Syn Kornové a Korna Filip je těžce mentálně postižený.

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Jared  Padalecki
Jared Padalecki
zobrazit profil Anife Vyskočilová
Anife Vyskočilová
zobrazit profil Hana Maciuchová
Hana Maciuchová
zobrazit profil Miroslav Šimůnek
Miroslav Šimůnek
zobrazit profil Zuzana Kanócz
Zuzana Kanócz
zobrazit profil Vladimír Čech
Vladimír Čech
zobrazit profil John Leguizamo
John Leguizamo