Martin Shenar

Martin Shenar

Datum narození: 21. 4. 1964
Profese: podnikatel, vydavatel
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Martin Shenar je podnikatel, který se proslavil zejména románkem s vdanou Aňou Geislerovou. Devět měsíců nato se začalo spekulovat, čí vlastně je hereččino třetí dítě.

Někdejší spolumajitele české pobočky vydavatelství Hachette Filipacchi 2000, vydávajícího lifestylové časopisy, Martin Shenar býval polovičním vlastníkem společnosti Burda Eastern Europe, která kromě světoznámé Burdy v české mutaci vydává i další časopisy pro ženy, jako Katka či Svět ženy. Martin Shenar svůj podíl v roce 2007 prodal, a to údajně za stovky milionů.

MARTINU SHENAROVI OBSTAVILI MAJETEK

Martina Shenar začala stíhat policie

Další podnikatelské aktivity Martina Shenara se týkaly energetické společnosti Amun.Re, nechvalně proslulé aférou s manipulacemi ohledně licencí na solární elektrárny, které začala vyšetřovat policie (týkalo se to i obřího solárního komplexu u Ralska a Mimoně, který Amun.Re prodala za několik miliard společnosti ČEZ).

V dubnu 2017 přišel Radiožurnál s informací, že Martina Shenara stíhá policie, a to údajně kvůli daňovému úniku za víc než 70 milionů korun.

O MARTINU SHENAROVI ČTĚTE ZDE>>

V roce 2012 si Martin Shenar zajistil popularitu románkem s nejobsazovanější českou herečkou Annou Geislerovou (v té době byla už vdaná za Zdeňka Janáčka a měla s ním dvě děti).

Shenar má i americké občanství

Necelý rok po románku se Aně Geislerové narodil syn Max a spolu s ním se zrodily i spekulace, zda je otcem Martin Shenar, anebo Zdeněk Janáček.

Rozvedený Martin Shenar žil nějaký čas také s někdejší šéfredaktorkou dalšího populárního ženského časopisu Elle Helenou Kateřinou Fialovou, s níž má dítě.

Martin Shenar má kromě českého i americké občanství, do roku 1990 žil v USA.

 

Články o celebritě

zobrazit profil Gabriela Kalábková
Gabriela Kalábková
zobrazit profil Mariem Mhadhbi
Mariem Mhadhbi
zobrazit profil Lilia Khousnoutdinová
Lilia Khousnoutdinová
zobrazit profil Martin Čížek
Martin Čížek
zobrazit profil Barbora Lovasová
Barbora Lovasová
zobrazit profil Monika Kramná
Monika Kramná
zobrazit profil Leoš Středa
Leoš Středa