Monika Talašová

Profese: ekonomka

Související celebrity

Životopis

Půvabná Monika Talašová byla partnerkou o devatenáct let staršího politika Tomia Okamury. Sama si jej vyhlédla a ulovila. Byl jí sympatický, tak mu napsala.

S lídrem parlamentní strany Úsvit přímé demokracie začala chodit studentka pražské Vysoké školy ekonomické Monika Talašová v roce 2010. Tehdy se rozhodla napsat Tomio Okamurovi e-mail. "Tomia jsem oslovila já. Vůbec jsem nečekala, že mi odepíše. Psali jsme si asi dva měsíce, pak převzal iniciativu on," prozradila Monika Talašová, "líbil se mi jako chlap, jeho názory, vyjadřování, tak jsem to zkusila".

PROČ MONIKA TALAŠOVÁ S PARTNEREM NEBYDLELA?

Pak přišlo Okamurovo pozvání na večeři a společná návštěva francouzské restaurace, kde menu pro jednoho stojí 2300 Kč. „Čekala jsem, že bude menší a že se mi líbit až tolik nebude. Nicméně má exotické rysy, je vysoký, a když jsem ho viděla osobně, bylo jasno,“ svěřila se později Monika Talašová. Poté, co v breznu 2016 dostudovala Vysokou školu ekonimickou dala politikovi kopačky. To již Tomio Okamura hřímal za svou SPD (Svoboda a přímá demokracie).

O MONICE TALAŠOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Otcem Moniky Talašové je lékař Pavel Talaš, který v lednu 2014 v doplňovacích volbách kandidoval do Senátu na Zlínsku za Úsvit (křeslo v řádných volbách 2012 získal Tomio Okamura, ale jelikož se stal poslancem, vzdal se ho). Se 13 procenty hlasů Pavel Talaš nepostoupil ani do druhého kola.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Martin Havel
Martin Havel
zobrazit profil Libor Kodad
Libor Kodad
zobrazit profil Marek Prchal
Marek Prchal
zobrazit profil Michal Navara
Michal Navara
zobrazit profil Filip Pošivač
Filip Pošivač
zobrazit profil Eliška Olšáková
Eliška Olšáková
zobrazit profil Tomáš Bařina
Tomáš Bařina
zobrazit profil Petr Dvořák
Petr Dvořák