Monika Talašová

Profese: ekonomka

Související celebrity

Životopis

Půvabná Monika Talašová byla partnerkou o devatenáct let staršího politika Tomia Okamury. Sama si jej vyhlédla a ulovila. Byl jí sympatický, tak mu napsala.

S lídrem parlamentní strany Úsvit přímé demokracie začala chodit studentka pražské Vysoké školy ekonomické Monika Talašová v roce 2010. Tehdy se rozhodla napsat Tomio Okamurovi e-mail. "Tomia jsem oslovila já. Vůbec jsem nečekala, že mi odepíše. Psali jsme si asi dva měsíce, pak převzal iniciativu on," prozradila Monika Talašová, "líbil se mi jako chlap, jeho názory, vyjadřování, tak jsem to zkusila".

PROČ MONIKA TALAŠOVÁ S PARTNEREM NEBYDLELA?

Pak přišlo Okamurovo pozvání na večeři a společná návštěva francouzské restaurace, kde menu pro jednoho stojí 2300 Kč. „Čekala jsem, že bude menší a že se mi líbit až tolik nebude. Nicméně má exotické rysy, je vysoký, a když jsem ho viděla osobně, bylo jasno,“ svěřila se později Monika Talašová. Poté, co v breznu 2016 dostudovala Vysokou školu ekonimickou dala politikovi kopačky. To již Tomio Okamura hřímal za svou SPD (Svoboda a přímá demokracie).

O MONICE TALAŠOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Otcem Moniky Talašové je lékař Pavel Talaš, který v lednu 2014 v doplňovacích volbách kandidoval do Senátu na Zlínsku za Úsvit (křeslo v řádných volbách 2012 získal Tomio Okamura, ale jelikož se stal poslancem, vzdal se ho). Se 13 procenty hlasů Pavel Talaš nepostoupil ani do druhého kola.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Andrej Kiska
Andrej Kiska
zobrazit profil Roman Prymula
Roman Prymula
zobrazit profil Natálie Hoštáková
Natálie Hoštáková
zobrazit profil Miroslav Šlouf
Miroslav Šlouf
zobrazit profil Karel Kachyňa
Karel Kachyňa
zobrazit profil Ladislav Štaidl
Ladislav Štaidl
zobrazit profil Kolja Kubíček
Kolja Kubíček
zobrazit profil Matyáš Ramba
Matyáš Ramba