Martin Veselovský

Martin Veselovský

Datum narození: 26. 9. 1972
Místo narození: Vrchlabí
Profese: moderátor, hlasatel
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Jeho ženou je moderátorka Monika Valentová, se kterou má dvě dcerky Rozálku a Viktorku. Oblíbený a talentovaný moderátor Martin Veselovský se věnuje své profesi od svých dvaceti let. A úspěšně, jeho kariéra stoupá.

Vystudoval gymnázium v Praze, poté se přihlásil na Filosofickou fakultu Univerzity Karlovy, kam se Martin Veselovský úspěšně dostal. Studia ale nedokončil a už ve svých 20ti letech zkouší roli moderátora profesně.

V Rádiu Hlasu Klubu Ameriky se objevuje Martin Veselovský v roce 1992, odkud dále v roce 1995 pokračoval na Evropu 2, tam působil čtyři roky. Mezitím přišla jeho příležitost v televizi v pořadu SOS na Primě, tam ale nevydržel moc dlouho. Dostal nabídku od konkurenční televize Nova do tehdy úspěšného pořadu Áčko, kde si hned získal oblíbenost diváků. Tuto talkshow moderoval sedm let, pak ho nahradil Jan Musil.

V roce 2002, kdy Martin Veselovský přerušil pracovní poměr v pořadu Áčko, se vrací do rádia. Tentokrát do Českého rozhlasu, kde vystřídal hned několik pořadů. V roce 2004 jsme ale mohli vidět pohledného moderátora opět v televizi, a to v diskusní Sedmičce, opět na Nově. Stal se oblíbenou tváří, podobně jako třeba Karel Voříšek, Václav Moravec, či Jakub Železný.

Rádio a televizi střídal téměř pravidelně. V roce 2006 se totiž Martin Veselovský objevuje na Radiožurnálu, kde využívá svých zkušeností z televizního pořadu Sedmička a zve si přední politiky do svého rádiového pořadu a ne jen ty, hosty tvořili lidé z oblasti kultury, sportu i vědy.

Od roku 2008 účinkoval v pořadu České televize Údálosti, komentáře. V těchto letech také získává ocenění v soutěži Tweet roku v kategorii objev. Velké ocenění obdržel v soutěži Novinářská cena. Po šesti letech Martin Veselovský v televizi skončil, stejně jako jeho kolegyně Daniela Drtinová, údajně kvůli své potřebě pracovní změny.

 

Články o celebritě

Už je to jisté! Víme, kam z ČT odešla krásná Písařovicová! Bude opět před kamerou? Už je to jisté! Víme, kam z ČT odešla krásná Písařovicová! Bude opět před kamerou? Elitní moderátorka ČT Daniela Písařovicová (42) po 16 letech skončila ve veřejnoprávní televizi na k... číst článek
Konečně pravý důvod odchodu Písařovicové?! Konečně pravý důvod odchodu Písařovicové?! Poté, co Daniela Písařovicová (41) oznámila odchod z České televize, kde zaujímala jednu z top moder... číst článek
Rušno kolem Moravce: Xaver navrhl střídání s Witowskou, Babišova poslankyně pořad zrušit Rušno kolem Moravce: Xaver navrhl střídání s Witowskou, Babišova poslankyně pořad zrušit Elitní politický moderátor Václav Moravec se svými otázkami zatápí každou neděli svým hostům, nový č... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Eduard Hrubeš
Eduard Hrubeš
zobrazit profil Renata Kajdžas Angelov
Renata Kajdžas Angelov
zobrazit profil Rey Koranteng
Rey Koranteng
zobrazit profil Zorka Hejdová
Zorka Hejdová
zobrazit profil Jakub Železný
Jakub Železný
zobrazit profil Jana Adámková
Jana Adámková
zobrazit profil Petr Suchoň
Petr Suchoň