Julie Gayet

Julie Gayet

Datum narození: 3. 6. 1972
Místo narození: Suresnes, Francie
Profese: herečka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Julie Gayet je francouzská herečka, filmová producentka a bývalá přítelkyně francouzského prezidenta Françoise Hollanda.

Julie Gayet je levicově zaměřená, ve francouzských prezidentských volbách podpořila současného francouzského prezidenta Françoise Hollanda. Julie Gayet je rozvedená a má tři děti. V lednu 2014 vyšel najevo její poměr s francouzským prezidentem Françoisem Hollandem, který kvůli ní ukončil vztah se svou dosavadní partnerkou Valérií Trierweilerovou. Julie Gayet ale neunesla tlak médií a s prezidentem se rozešla.

Julie Gayet již v dětství propadla kouzlu filmu, divadla a hudby. Její herecké začátky sahají až do roku 1993, kde se mihne v slavné trilogii Tři barvy: modrá. Její skutečnou první rolí byla však až účast ve snímku A LA BELLE ETOILE. V tomto snímku zazářila a nabídky se jí jen hrnuly.

Julie Gayet se věnovala také dabingu, propůjčila hlas jedné z postav v animovaném filmu Tajemství tety Elenory. Vyzkoušela si také funkci post producentky a to rovnou ve dvou filmech. Nejdříve v dramatu Znova vstaň, v němž si rovněž zahrála i hlavní roli a následně v rodinném dramatu Les Secrets.

 

Další Herci

zobrazit profil Simona Chytrová
Simona Chytrová
zobrazit profil Lukáš Jůza
Lukáš Jůza
zobrazit profil Carey Lowell
Carey Lowell
zobrazit profil Ray Stevenson
Ray Stevenson
zobrazit profil Juraj Ďurdiak
Juraj Ďurdiak
zobrazit profil Vladimír  Černohorský
Vladimír Černohorský
zobrazit profil Marek Lambora
Marek Lambora
zobrazit profil Rachel Brosnahan
Rachel Brosnahan