Renato Salerno

Renato Salerno

Místo narození: Krkonoše
Profese: moderátor, zpěvák, model

Související celebrity

Životopis

Renato se zviditelnil svou účastí v pořadu Zlatá mládež. Je příležitostný model a moderátor.

Renato byl vybrán mezi jednoho z pěti účastníků pořadu Zlatá mládež, který vysílala Česká televize. Producenti pořadu oslovili pět mladých lidí původem z velkoměsta, aby si vyzkoušeli život občanů, kteří nejsou zhýčkaní, pohodlní a rozmazlení.

Během pěti natáčecích týdnů se tak tito mladí lidé stali postupně řezníky na jatkách, obyvateli romského sídliště Chanov, účastnili se armádního výcviku a kurzu přežití na Vyškovsku, stali se rolníky v české vesničce v rumunském Batátu nebo ošetřovateli v domově důchodců. Cílem pořadu je ukázat ostatním, jak se těchto rolí zhostí a jestli těmto připraveným výzvám dokáží čelit. V neposlední řadě i zkouší bourat předsudky, které o nich ostatní občané mohou mít.

Renato byl rozhodně nejvýraznější osoba z pětice, která se natáčení zúčastnila. Předvedl, že je rád středem pozornosti a také že rád zpívá.

Z ohlasů lidí na pořad si Renato nic nedělá. Zastává názor, že chytrý divák pochopí jeho ironii, nadhled a humor, kterým, jak ukázal snad ve všech dílech, rozhodně nešetří.

Renato se živý jako příležitostný model a moderátor, na natáčení se dostal v podstatě náhodně, protože jej oslovila televize na základě toho, že šel na kamerové zkoušky do Dobrého rána.

Po boku Renáta si náročné natáčecí týdny vyzkoušeli také Michal Staněk, Jičí Kocman, Nicoleta Vojkůvková a Cao Hoang Yen.

 

 

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Vladimír Horák
Vladimír Horák
zobrazit profil Jiří Oberfalzer
Jiří Oberfalzer
zobrazit profil Michal Gulaši
Michal Gulaši
zobrazit profil Filip Tomsa
Filip Tomsa
zobrazit profil Petr Zahradníček
Petr Zahradníček
zobrazit profil Jiří Čapka
Jiří Čapka
zobrazit profil Vojtěch Štursa
Vojtěch Štursa
zobrazit profil Michaela Krupičková
Michaela Krupičková