Jakub Pokorný

Profese: manžel političky Jaroslavy Jermanové

Související celebrity

Životopis

Jakub Pokorný se oženil s o patnáct let starší političkou hnutí ANO Jaroslavou Jermanovou. Svatbu měl pár v Růžové zahradě na zámku Konopiště.

Vztahem s o generaci mladším mužem se tehdejší místopředsedkyně Sněmovny Jaroslava Jermanová za hnutí ANO pochlubila v roce 2015.

JAKUB POKORNÝ SKONČIL VE ŠPITÁLE

Na dotaz Blesku Jaroslava Jermanová vysvětlila, kdo je zajíček po jejím boku na fotkách, které vyvěsila na sociální síť: „Je to můj partner. Jmenuje se Jakub a je mladší než já.“

Pokorný a Jermanová mají dceru

Pár se údajně seznámil díky fotbalu. Politička totiž fandí Sokolu FC Jírovice, kde se angažuje právě její partner Jakub Pokorný. „Seznámili jsme se v Benešově,“ řekla poslankyně, žádné podrobnosti však neprozradila.

Své ano si Jakub Pokorný a jeho vyvolená řekli 18. června 2016 v Růžové zahradě na zámku Konopiště. Svatbu si nenechal ujít ani Andrej Babiš. Obřadu se zúčastnilo na šest desítek svatebčanů. Lídr hnutí Ano 2011 se dostavil na poslední chvíli. Oslava probíhala v uvolněné atmosféře; nevěsta svazek stvrdila s lopatou v ruce - zasadila strom.

O JAKUBOVI POKORNÉM ČTĚTE ZDE>>

Poslankyně Jaroslava Pokorná Jermanová má syna z prvního manželství. Jak médiím řekla, pořídit mu sourozence s druhým chotěm neplánují. A přece k tomu došlo. V březnu 2019 se páru narodila dcera Ema.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Josef Kokta
Josef Kokta
zobrazit profil Oldřich Černý
Oldřich Černý
zobrazit profil Jiří Mihola
Jiří Mihola
zobrazit profil Romek Hanzlík
Romek Hanzlík
zobrazit profil Jan Žižka
Jan Žižka
zobrazit profil Hana Žáková
Hana Žáková
zobrazit profil Václav  Chaloupek
Václav Chaloupek