Marcela Černá

Marcela Černá

Datum narození: 3. 2. 1970
Místo narození: Český Brod
Profese: bývalá servírka, třetí manželka Bolka Polívky
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Marcela Černá se stala třetí manželkou komika Bolka Polívky, řečeného Valašský král. Pár spolu má tři děti, čímž počet hercových potomků vzrostl na šest.

Bývalá servírka Marcela Černá se s mimem Bolkem Polívkou seznámila v době, kdy se mu dařilo, a peníze se jen sypaly. Byl natolik bohatý, že mohl zakoupit rozpadající se rozsáhlé obydlí v Olšanech na Vyškovsku, z něhož nechal vybudovat farmu s restaurací a hotelem.

MARCELA ČERNÁ - UDĚLAL Z NÍ KRÁL SVOU SLUŽKU?

S Marcelou Černou si pořídili tři potomky - syny Jana, Františka Antonína a dceru Marianu. Rodinnou idylku však nabouraly milionové druhy. A tak Marcele Černé nezbylo, než si hledat práci.

Černá a Polívka měli neshody

Pár spolu neprožil jen šťastné časy, ale též těžká období, a to nejen kvůli finančním problémům a následnému krachu, který Bolka Polívku a jeho rodinu připravil o farmu. Jsou to též i vážné osobních neshody. Zpověď někdejšího zaměstnance, v níž se o tom dozvíte víc, najdete zde.

Marcela Černá a Bolek Polívka se tajně vzali v únoru 2020.

O MARCELE ČERNÉ ČTĚTE ZDE>>

Bolek Polívka má celkem šest dětí se čtyřmi ženami. Kromě tří potomků s Marcelou Černou jsou to dcery Kamila a Anna (herečka, jejíž matkou je Evelyna Steimarová) a syn Vladimír (herec, kterého má s Francouzskou Chantal Poullain).

 

 

Články o celebritě

Další Ostatní

zobrazit profil Iva Kalátová
Iva Kalátová
zobrazit profil Pavlína Lubojatzky
Pavlína Lubojatzky
zobrazit profil Pavel Jelínek
Pavel Jelínek
zobrazit profil Alena Morštajnová
Alena Morštajnová
zobrazit profil Tomáš Hauptvogel
Tomáš Hauptvogel
zobrazit profil Anet Antošová
Anet Antošová
zobrazit profil František Hudec
František Hudec