Marcela Černá

Marcela Černá

Datum narození: 3. 2. 1970
Místo narození: Český Brod
Profese: bývalá servírka, třetí manželka Bolka Polívky
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Marcela Černá se stala třetí manželkou komika Bolka Polívky, řečeného Valašský král. Pár spolu má tři děti, čímž počet hercových potomků vzrostl na šest.

Bývalá servírka Marcela Černá se s mimem Bolkem Polívkou seznámila v době, kdy se mu dařilo, a peníze se jen sypaly. Byl natolik bohatý, že mohl zakoupit rozpadající se rozsáhlé obydlí v Olšanech na Vyškovsku, z něhož nechal vybudovat farmu s restaurací a hotelem.

MARCELA ČERNÁ - UDĚLAL Z NÍ KRÁL SVOU SLUŽKU?

S Marcelou Černou si pořídili tři potomky - syny Jana, Františka Antonína a dceru Marianu. Rodinnou idylku však nabouraly milionové druhy. A tak Marcele Černé nezbylo, než si hledat práci.

Černá a Polívka měli neshody

Pár spolu neprožil jen šťastné časy, ale též těžká období, a to nejen kvůli finančním problémům a následnému krachu, který Bolka Polívku a jeho rodinu připravil o farmu. Jsou to též i vážné osobních neshody. Zpověď někdejšího zaměstnance, v níž se o tom dozvíte víc, najdete zde.

Marcela Černá a Bolek Polívka se tajně vzali v únoru 2020.

O MARCELE ČERNÉ ČTĚTE ZDE>>

Bolek Polívka má celkem šest dětí se čtyřmi ženami. Kromě tří potomků s Marcelou Černou jsou to dcery Kamila a Anna (herečka, jejíž matkou je Evelyna Steimarová) a syn Vladimír (herec, kterého má s Francouzskou Chantal Poullain).

 

 

Články o celebritě

Polívka se pochlubil následovníky! Kde vzal takové fešáky? Polívka se pochlubil následovníky! Kde vzal takové fešáky? Oblíbený herec Bolek Polívka (74) se cítí nejlépe, když je obklopený svými nejbližšími. Dokazuje to ... číst článek
Vetchý si dojel za Fialou: Herec už má té ostudy dost! Vetchý si dojel za Fialou: Herec už má té ostudy dost! Ďáblický hřbitov v Praze je místem, kde v masovém hrobě leží vedle popravených odbojářů i váleční zl... číst článek
Branišová plesala bez Jágra: Smutný ortel ohledně svatby a miminka Branišová plesala bez Jágra: Smutný ortel ohledně svatby a miminka Plesová sezona je v plném proudu, a tak měly dámy opět příležitost vynést honosné roby a pořádně si ... číst článek

Další Ostatní

zobrazit profil Milan Rychtařík
Milan Rychtařík
zobrazit profil Jovanka Skrčeská
Jovanka Skrčeská
zobrazit profil František Ringo Čech
František Ringo Čech
zobrazit profil Jan  Foldyna
Jan Foldyna
zobrazit profil Martin Salavec
Martin Salavec
zobrazit profil Pavel Čižinský
Pavel Čižinský
zobrazit profil Irena Pavlásková
Irena Pavlásková