Miriam Bittóvá

Datum narození: 29. 4. 1990
Výška: 168 cm
Profese: modelka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Modelka Miriam Bittóvá se svého času pokoušela uplatnit jako moderátorka. Po přepadení v USA propadla alkoholu a skončila na psychiatrii, kde později odhalili její vážnou chorobu.

Exotická modelka s arabskými kořeny Miriam Bittóvá, někdejší přítelkyně herce a zpěváka Miroslava Hraběte, se pokusila prosadit ve Spojených státech. Její sen se ale záhy rozplynul. V New Yorku se v lednu 2014 ztratila, byla přepadena, zbita, okradena a znásilněna. Poté propadla alkoholu a nezřízené pití ji přivedlo do Psychiatrické léčebny v Kroměříži, kde strávila dlouhé měsíce.

MIRIAM BITTÓVÁ – JE PROPOJENA S IVETOU BATROŠOVOU?

Nebyl to první neúspěch v její kariéře, i když proti brutálnímu napadení v USA celkem malicherný. Miriam Bittóvá se totiž již dříve snažila prorazit coby moderátorka. Televize Óčko jí dalo příležitost, a tak zkusila moderování přímo v živém vysílání. Její lámaná čeština se ale na obrazovce neosvědčila.

O MIRIAM BITTÓVÉ ČTĚTE ZDE>>

Expřítelkyně Miroslava Hraběte Miriam Bittóvá začátkem roku 2017 opět skončila v péči psychiatrů. Tentokrát to však nebylo kvůli alkoholu. „Mám schizoafektivní poruchu,“ svěřila se modelka serveru Super.cz. O příteli Vladimírovi, s nímž se roku 2014 zasnoubila, již nehovořila.

 

Další Modelky

zobrazit profil Jana Šišková
Jana Šišková
zobrazit profil Tereza Brabcová
Tereza Brabcová
zobrazit profil Markéta Kazdová
Markéta Kazdová
zobrazit profil Martina Patačová
Martina Patačová
zobrazit profil Alena Buffon - Šeredová
Alena Buffon - Šeredová
zobrazit profil Pavlína Babůrková
Pavlína Babůrková
zobrazit profil Iveta Vítová
Iveta Vítová
zobrazit profil Iva Kubelková
Iva Kubelková