Monika Kramná

Monika Kramná

Datum úmrtí: 29. 7. 2013
Profese: příležitostná modelka

Související celebrity

Životopis

Atraktivní blondýnka, šestatřicetiletá Monika Kramná, a její osmiletá dcera Klára zemřely násilnou smrtí v červenci 2013 na dovolené v Egyptě. Z brutální dvojnásobné vraždy byl obžalován Petr Kramný, tedy dívčin otec a Moničin manžel.

Petr Kramný média přesvědčoval, že svou ženu i dceru miloval, a nikdy jim neublížil. Neuvěřila mu to egyptská policie, která několik měsíců hledala relevantní důkazy, proto držela Kramného v Hurgadě. Když jej Afričané pustili domů, nechal ženě a dceři vystavět náhrobek s andělem a srdcem.

MONIKA KRAMNÁ – ZABILA JI ŽÁRLIVOST? 
VŠE O KAUZE PETR KRAMNÝ

Klářina maminka Monika Kramná byla podle svých blízkých milující matka i manželka a dobrá kamarádka. Poté, co se z její a Klářiny egyptské smrti stala mediální kauza číslo jedna, začaly na veřejnost prosakovat možné „nedokonalosti“ jejich rodinného života. Objevily se erotické fotky (tajné snímky z doby, kde chtěla být modelkou a odvážně pózovala) i spekulace o tom, že si přivydělávala jako občasná prostitutka či striptérka. Údajně čile komunikovala na Facebooku s desítkami cizích mužů a prý měla milence. Jedna z jejích kamarádek novinářům řekla, že Monika nechtěla rozbít rodinu a že manžel o jejím dvojím životě neměl ani tušení. Jak to bylo doopravdy se však již těžko dozvíme. Kramný totiž ještě před tím, než byl v Česku vzat do vazby, připustil, že věděl o facebookových flirtech své choti a hodlal to zarazit.

Moniku Kramnou si údržbář Petr Kramný vzal v létě 2007. Vypadali jako ideální pár a měli před sebou krásnou společnou budoucnost. Klárce v době sňatku byly už dva roky.

 

Další Všichni

zobrazit profil Josef Voleman
Josef Voleman
zobrazit profil Vendula Soukeníková
Vendula Soukeníková
zobrazit profil Markéta Matoušová
Markéta Matoušová
zobrazit profil Zdeněk Tovara
Zdeněk Tovara
zobrazit profil Gabriela Kloudová
Gabriela Kloudová
zobrazit profil Lilia Khousnoutdinová
Lilia Khousnoutdinová
zobrazit profil Andrej Babiš jr.
Andrej Babiš jr.
zobrazit profil Sabina Slonková
Sabina Slonková