Michal Češka

Michal Češka

Datum narození: 2. 9. 1992
Místo narození: Děčín
Výška: 178 cm
Profese: krasobruslař
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Krasobruslař Michal Češka, který vytvořil pár s atraktivní Cortney Mansourová původem z Kanady, byl nominován na Zimní olympijské hry v Pchjongčchangu 2018.

S bruslením Michal Češka začal roku 1996. Na počátku své kariéry tvořil pár s Karolínou Procházkovou, avšak jejich partnerství k velkým úspěchům nevedlo.

V polovině roku 2013 začal tančit s půvabnou Kanaďankou Cortney Mansourová, s nímž se Michal Češka seznámil v Praze. Vzápětí přesídlili do Toronta. Roku 2015 se páru ujal špičkový trenér Igor Špilband, a to v baště tanců na ledě střediska v americkém Michiganu.

Na světovém šampionátu 2016 Michal Češka a Cortney Mansourová obsadili 24. místo. Účast na olympijských hrách v Koreji 2018 si dvojice vybruslila na zářijovém Nebelhorn Trophy v německém Oberstdorfu.

Aby pár mohl reprezentovat ČR, musela Cortney Mansourová získat české občanství, což se podařilo téměř na poslední chvíli - v prosinci 2017.

Otec Michala Češky je bývalý krasobruslař, mladší bratr hokejista.

VŠE O ZOH V PCHJONGČCHANGU 2018 NAJDETE ZDE>>

 

Články o celebritě

Návrhář Laffita bez milosti: Drsný ortel nad Češkami! Návrhář Laffita bez milosti: Drsný ortel nad Češkami! Šestapadesátiletý návrhář Osmany Laffita vystavil českým ženám vysvědčení ohledně jejich vztahu k mó... číst článek
Pikantní tajemství oslavenkyně! Douglas sbalil Ivanku na sprosťárnu Pikantní tajemství oslavenkyně! Douglas sbalil Ivanku na sprosťárnu Vdova z Bertramky dnes slaví 45. narozeniny. Veřejnost má Ivanu nerozlučně spojenou s manželem Karle... číst článek
Ina T. hodnotí podzimní šatník hvězd: Kostkovaný masakr Smetany, fádnost Kalivodové a sametová Kaira! Ina T. hodnotí podzimní šatník hvězd: Kostkovaný masakr Smetany, fádnost Kalivodové a sametová Kaira! Přechod mezi rozmarným létem a bílou zimou se zdá být melancholickým obdobím mlžných oparů, opadanéh... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil Jakub Voráček
Jakub Voráček
zobrazit profil Martina Hingisová
Martina Hingisová
zobrazit profil Karel Brückner
Karel Brückner
zobrazit profil Dana Zátopková
Dana Zátopková
zobrazit profil Michal Smejkal
Michal Smejkal
zobrazit profil Jakub Petružálek
Jakub Petružálek
zobrazit profil Miroslava Knapková
Miroslava Knapková
zobrazit profil Dominik Kubalík
Dominik Kubalík