Iveta Kolářová

Iveta Kolářová

Profese: prodavačka

Související celebrity

Životopis

Prodavačka Iveta Kolářová patří do dlouhé řady milenek zpěváka Karla Gotta. Jako jedna z pouze tří žen s ním měl potomka, dceru Lucii.

Matce druhé dcery Mistra Karla Gotta (první měl s tanečnicí Antonie Zacpalovou) Ivetě Kolářové se údajně v deseti letech zdálo, že bude mít s Božským Kájou dítě.

IVETA KOLÁŘOVÁ A DALŠÍ GOTTOVY OSUDOVÉ ŽENY

Sen se prodavačce prádla Ivetě Kolářové vyplnil o deset let později. Výsledek milostného vzplanutí zpěváka Karla Gotta se narodil v červenci 1987. V té době měl však neodolatelný svůdník a tehdy již držitel čtyř Zlatých slavíků jinou známost, a tak novopečená maminka dcery Lucie musela vyklidit pole.

Jako ostatní Mistrovy milenky, ani Iveta Kolářová neodešla s prázdnou. Zpěvák jí a dceři pořídil byt na pražských Vinohradech. Později od něho matka jeho druhé dcery dostala starší auto a založil ji i finančně.

O IVETĚ KOLÁŘOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Dcera Ivety Kolářové Lucie má tři nevlastní sestry. Starší Dominiku Gottovou a dvě mladší, Charlotte Ellu a Nellu Sofii, jež Karel Gott počal ve svém prvním a jediném manželském svazku, který uzavřel s moderátorkou Ivanou Macháčkovou.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Tomáš Vartecký
Tomáš Vartecký
zobrazit profil Mick Jagger
Mick Jagger
zobrazit profil Marek Hilšer
Marek Hilšer
zobrazit profil Martin Bárta
Martin Bárta
zobrazit profil Marek Šíša
Marek Šíša
zobrazit profil Matouš Peschkem
Matouš Peschkem
zobrazit profil Vítězslav Schrek
Vítězslav Schrek