Charlotte Ella Gottová

Datum narození: 30. 4. 2006
Místo narození: Praha
Profese: dcera Karla Gotta, herečka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Charlotte Ella Gottová, dcera Karla Gotta a Ivany Macháčkové-Gottové, se vydala ve šlépějích svého slavného otce. Svůj talent předvedla již jako sedmiletá v muzikálu Mata Hari.

Že pro dceru Mistra Karla Gotta Charlottu Ellu není problém postavit se na jeviště před velké publikem, ukázala na předávání cen Český slavík Mattoni 2016. Jako teprve desetiletá převzala za otce Karla Gotta, který se kvůli hospitalizaci nemohl slavnostního večera zúčastnit, obě jeho ocenění. Byl to jak Slavík za 1. místo v kategorii Zpěvák roku, tak titul Absolutní slavík.

„Tatínek mě sem poslal, protože maminka ani sestřička nejsou fotogenické. Ale mně to nevadí, protože já jsem po tatínkovi a jsem na to pyšná. Tatínek moc všem děkuje za hlasy. Moc tady chtěl být, ale nemůže, protože je v nemocnici se zády. A právě se dívá. Tati, doufám, že jsem ti neudělala ostudu, jestli ano, tak promiň. Moc ti děkuju, protože konečně můžu ponocovat s dospělými,“ řekla Charlottka Ella Gottová, která měla na tuto příležitost speciální šaty, na nichž se třpytilo 40 pozlacených slavíků. „Je jich tam tolik, protože maminka má tolik let a protože tolik Slavíků má tatínek doma,“ upřesnila desetiletá Charlotte, jejíž oslnivý outfit pocházel od návrhářského dua Poner. „Na pódiu vypadala jako zkušená celebrita a šaty se krásně třpytily,“ napsala na Facebook Nikol Ponerová. Princeznovská róba pro Charlotte Gottovou nebyla zrovna zadarmo - ČTĚTE ZDE.

Na prknech, která znamenají svět, Charllote Ella Gottová debutovala jako sedmiletá, a to v září 2013 v Divadle Broadway v muzikálu zpěváka a skladatele Michala Davida Mata Hari, kde si zahrála dceru známé špiónky. S herečkou a zpěvačkou Kateřinou Brožovou zazářila v premiérovém přídavku Kde je moje Non. V publiku nechyběli jak hrdí rodiče – Karel Gott a Ivana Gottová –, tak jejich mladší dcera Nellinka a též třeba dívenčina učitelka ze školy.

Muzikál Hamta Hari má nejen slavné autory – kromě Michala Davida ještě Lou Fanánka Hagena, který napsal texty, ale též hvězdné obsazení. V hlavních rolích se střídali Kateřina Brožová a Yvetta Blanarovičová, Martin Stropnický a Marek Vašut či Jiří Langmajer a Aleš Háma. Jaký honorář byl vyměřen začínající umělkyni Charllotce, NAJDETE ZDE.

Půvabná Charlotte Ella Gottová se společně se svým otcem a plejádou známých umělců, jako jsou Rudolf Hrušínský, Alžbeta Bartošová, Lucie Vondráčková, Iva Janžurová, Roman Vojtek, Václav KoptaMarika Šoposká či Michal Kurtiš předvedla v komediálním muzikálu Decibely lásky (2016), jehož scénář i režii obstaral Miloslav Halík a hudbu opět složil Michal David.

Charlotte Ella Gottová má mladší sestru Nellu Sofii (narozena 28. května 2008) a ještě dvě mnohem starší nevlastní sestry: Dominiku (1973) a Lucii (1987), obě z dřívějších vztahů Mistra Karla Gotta.

 

Články o celebritě

Ivana Gottová slaví 47. narozeniny: První blahopřání přišlo od Absolonové! Ivana Gottová slaví 47. narozeniny: První blahopřání přišlo od Absolonové! 20. ledna slaví narozeniny Ivana Gottová. Slavná vdova po národem milovaném Karlu Gottovi (†80) v te... číst článek
Trapasy i top momenty Slavíků: Krausův podivný vtip, ňadro Farne, Řezník a Landa s opeřencem Trapasy i top momenty Slavíků: Krausův podivný vtip, ňadro Farne, Řezník a Landa s opeřencem Český slavík je každoroční anketa popularity českých zpěváků, zpěvaček a skupin, organizovaná od rok... číst článek
Gott vydělal miliardu! Kde skončila? Přehledně, za co utrácel a koho platil Gott vydělal miliardu! Kde skončila? Přehledně, za co utrácel a koho platil Výdělky v hodnotě jedné miliardy korun, tantiemy za 7 milionů korun. Tak by zřejmě mohlo vypadat jmě... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Barbora Bočková
Barbora Bočková
zobrazit profil Alice Bendová
Alice Bendová
zobrazit profil Kristýna Janáčková
Kristýna Janáčková
zobrazit profil Rudolf Hrušínský st.
Rudolf Hrušínský st.
zobrazit profil Diana Mórová
Diana Mórová
zobrazit profil Vladimír  Černohorský
Vladimír Černohorský