Eva Klímková

Datum narození: 12. 10. 1997
Místo narození: Praha
Míry: 80-61-89
Výška: 178 cm
Profese: topmodelka, vítězka světového finále Elite Model Look 2013
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Topmodelka Eva Klímková, vítězka světového finále Elite Model Look 2013, byla rok nato vystřídána další kráskou z Česka, a to Barborou Podzimkovou z Příbrami.

V letech 2004 až 2013 Eva Klímková navštěvovala základní školu Vladislava Vančury na Praze 5. Poté studovala obor zahradnictví se zaměřením na floristiku na Střední odborné škole stavební a zahradnické v Praze.

EVA KLÍMKOVÁ PORAZILA KRÁSKU Z MONAKA

K modelingu se Eva Klímková dostala tak, že si ji v obchodním centru vyhlédla skautka Elite Models. Tato agentura jí navrhla, aby se přihlásila do prestižní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look.

Před soutěží Eva Klímková jela ještě na „zkušenou“ na dva měsíce do Tokia, kde nafotila obálku pro Spur Japan a pro L´OFFICIEL Singapore. V září 2013 zvítězila v národním finále, které se konalo ve Španělském sále Pražského hradu.

Poté Eva Klímková zastupovala Českou republiku na světovém finále v Číně konaném v listopadu 2013, kde oslnila svou krásou, porazila soupeřky z celého světa a vyhrála. Získala kontrakt ve výši 150 000 EUR. V roce 2014 nafotila obálku pro časopis Elle Czech.

Odborníky byla Eva Klímková přirovnávána k topmodelce Kate Moss, a to zejména díky tomu, že obě mají oči posazené daleko od sebe.

O EVĚ KLÍMKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Vítězkou následujícího ročníku prestižní světové soutěže Elite Model Look se stala další krásná Češka, a to Barbora Podzimková z Příbrami.

 

Další Modelky

zobrazit profil Iveta Vítová
Iveta Vítová
zobrazit profil Lucie  Dušková
Lucie Dušková
zobrazit profil Natálie Jirásková
Natálie Jirásková
zobrazit profil Nikola Hrubá
Nikola Hrubá
zobrazit profil Simona Dvořáková
Simona Dvořáková
zobrazit profil Petra Minářová
Petra Minářová
zobrazit profil Veronika Kašpárková
Veronika Kašpárková
zobrazit profil Pavlína Pořízková
Pavlína Pořízková