Mac Miller

Datum narození: 19. 1. 1992
Datum úmrtí: 7. 9. 2018
Přezdívka: Larry Fisherman
Místo narození: Pittsburgh, Pensylvánie, USA
Výška: 170 cm
Profese: rapper, skladatel, hudební producent

Související celebrity

Životopis

Rapper a skladatel Mac Miller, bývalý přítel zpěvačky Ariany Grande, proslul také jako hudební producent pod pseudonymem Larry Fisherman.

S rapem Mac Miller, občanským jménem Malcolm James McCormick, začal ve čtrnácti. Jako hudební samouk vydal svůj první mixtape But My Mackin' Ain't Easy (2007), a to pod uměleckým jménem EZ-Mac. Byl členem skupiny The Ill Spoken.

MAC MILLER - PŘEDÁVKOVAL SE DROGAMI?!

V roce 2011 Mac Miller vydal své debutové album Blue Slide Park (2011). Dále nahrál desky Watching Movies With The Sound Off (2013), GO:OD AM (2015) a The Divine Feminine (2016). V srpnu 2018 vydal své poslední album Swimming.

Kromě rapu a skládání Mac Miller působil jako hudební producent pod pseudonymem Larry Fisherman. Známý byl také pod svými alter-egos Delusional Thomas a Larry Lovestein & The Velvet Revival.

O MACU MILLEROVI ČTĚTE ZDE>>

M. J. McCormick byl synem fotografky Karen Meyers a architekta Marka McCormicka. Jeho starší bratr se živí jako designer a ilustrátor.

Rapperovou partnerkou dva roky byla zpěvačka Ariana Grande, která se záhy po rozhodu s Macem Millerem dala dohromady (v květnu 2018) s hercem Petem Davidsonem.

Mac Miller byl 7. září 2018 nalezen mrtvý v ložnici svého domu v Los Angeles. Ještě krátce před smrtí napsal na twitteru, že se těší na své nastávající turné, které měl zahájit v říjnu 2018 v San Franciscu.

 

Další Hudebníci

zobrazit profil David Stypka
David Stypka
zobrazit profil Jan Žižka
Jan Žižka
zobrazit profil Martin Rausch
Martin Rausch
zobrazit profil Pavel Callta
Pavel Callta
zobrazit profil Rostislav Fraš
Rostislav Fraš
zobrazit profil Richard Kovalčík
Richard Kovalčík
zobrazit profil Zdeněk Hrášek
Zdeněk Hrášek