Beata Babišová

Beata Babišová

Profese: první manželka zahladatele hnutí ANO 2011 Andreje Babiše

Související celebrity

Životopis

Beata Babišová, první manželka zakladatele politického hnutí ANO 2011 Andreje Babiše, s nímž má syna Andreje a dceru Adrianu, dlouhodobě žije ve švýcarské Ženevě.

Rozhořčená Beata Babišová, rozená Adamovičová,v listopadu 2018 promluvila o kauze údajného únosu jejich společného syna Andreje Babiše jr., který s ní žije v Ženevě. Pro televizi Nova řekla, že novináře, kteří se zpovědí syna přišli, upozorňovala na jeho nemoc.

BEATA BABIŠOVÁ PROMLUVILA: ÚTOK NA RODINU

Jak Beata Babišová uvedla, natočili je tajně, a postěžovala si, že se synem nyní ani nemohou vyjít z bytu. Byla totiž zveřejněna jeho adresa, a je tak údajně obležen novináři.

„Jako matka Andreje Babiše mladšího cítím zásadní povinnost vyjádřit se ke skandálnímu útoku proti soukromí mého syna a mě,“ uvedla Beata Babišová ve svém vyjádření, jež učinila po zveřejnění reportáže, která způsobila pořádný rozruch na české politické scéně mj. kvůli slovům Andreje Babiše jr. o únosu na Krym.

Za reportáží stojí novináři Sabina Slonková a Jiří Kubík. „Navzdory tomu, že jsem reportéry Slonkovou a Kubíka výslovně upozornila na to, že je můj syn nemocný, a proto rozhovor s ním nepřipadá v úvahu, udělali to, že skrytou kamerou rozhovor se mnou a mým synem natočili a zveřejnili,“ postěžovala si Beata Babišová ve vyjádření, které poskytla TV Nova.

„Tento rozhovor sugestivními otázkami vedli tak, aby vyzněl v neprospěch Andreje Babiše staršího a skandalizaci naší rodiny,“ míní exmanželka zakladatele hnutí ANO 2011 Beata Babišová, která požádala „všechny slušné novináře“, aby „respektovali naše soukromí, zdravotní stav mého syna a dále nás neobtěžovali. Požádala jsem naše advokáty o ochranu práv naší celé rodiny.“

O BEATĚ BABIŠOVÉ ČTĚTE ZDE>>

S Andrejem BabišemBeata Babišová kromě syna Andreje ještě starší dceru Adrianu, která byla českou policií též obviněna z daňových podvodů v souvislosti s kauzou Čapí hnízdo.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Dávid Hodek
Dávid Hodek
zobrazit profil Ago Simitči
Ago Simitči
zobrazit profil Petr Ježek
Petr Ježek
zobrazit profil Jiří Bláha
Jiří Bláha
zobrazit profil Ivanka Trump
Ivanka Trump
zobrazit profil Miloslava Vostrá
Miloslava Vostrá
zobrazit profil Michaela Jílková
Michaela Jílková
zobrazit profil Barbora Antonová
Barbora Antonová