Andrej Babiš jr.

Andrej Babiš jr.

Profese: pilot, syn zakladatele hnutí ANO 2011 Andreje Babiše

Související celebrity

Životopis

Pilot Andrej Babiš, syn zakladatele politického hnutí ANO 2011 Andreje Babiše, byl společně s dalšími příbuznými obviněn z dotačního podvodu v souvislosti s kauzou Čapí hnízdo.

Andrej Babiš junior prý vždy chtěl být pilotem a též se jím stal. Pravidelně usedal do kabiny Boeingu 737, se kterým létal pro společnost Travel Service. Po neshodách s vedením byl vyhozen, a to údajně kvůli tomu, že se nedokázal podřídit autoritám.

ANDREJ BABIŠ JUNIOR BYL PRÝ UNESEN NA KRYM

Další z mála informací, která média o synovi šéfa hnutí ANO 2011 Andreje Babiše z prvního manželství s lékařkou Beatou Adamovičovou zjistila, je, že si v roce 2016 pořídil rodinný dům v pražské čtvrti Ďáblice. Nedlouho poté se „vypařil“.

ANDREJ BABIŠ JUNIOR NA SVATBĚ SVÉHO OTCE

Podle zpráv deníku Aha! Andrej Babiš ml. trpí schizofrenií, a tak se ve společnosti své matky odjel léčit do Švýcarska. Tam jej v listopadu 2018 vypátrali novináři Sabina Slonková a Jiří Kubík.

O ANDREJI BABIŠOVI MLADŠÍM ČTĚTE ZDE>>

Stejně jako jeho otec a další příbuzní byl Andrej Babiš mladší v souvislosti s kauzou Čapí hnízdo obviněn z dotačního podvodu. Státní zástupce jeho stíhání zastavil.

 

Články o celebritě

„Nemám prachy,“ tvrdil Babišův syn. K soudu proti otci přišel svědčit v teniskách za 16 tisíc „Nemám prachy,“ tvrdil Babišův syn. K soudu proti otci přišel svědčit v teniskách za 16 tisíc Rodina expremiéra Andreje Babiše (ANO) si libuje v luxusním zboží, a netýká se to jen Moniky Babišov... číst článek
Babiš ml. potopil u soudu otce: Znásilnil moje lidská práva. Akcie jsem nedržel, podpis není můj Babiš ml. potopil u soudu otce: Znásilnil moje lidská práva. Akcie jsem nedržel, podpis není můj U Městského soudu v pátek pokračovalo hlavní líčení s expremiérem Andrejem Babišem (ANO) kvůli kauze... číst článek
Po Monice a Faltýnkovi dorazil k soudu i exhejtman: Čapí hnízdo jsme museli schválit, tvrdí Bendl Po Monice a Faltýnkovi dorazil k soudu i exhejtman: Čapí hnízdo jsme museli schválit, tvrdí Bendl Čtvrtým dnem pokračovalo u Mětského soudu v Praze hlavní líčení v kauze Čapí hnízdo. Vypovídali tehd... číst článek

Další Všichni

zobrazit profil Miroslav David
Miroslav David
zobrazit profil Michaela Habáňová
Michaela Habáňová
zobrazit profil Jitka Pagana
Jitka Pagana
zobrazit profil Tereza Jedličková
Tereza Jedličková
zobrazit profil Martin Shenar
Martin Shenar
zobrazit profil Kevin Dahlgren
Kevin Dahlgren
zobrazit profil Lauren Sanchez
Lauren Sanchez
zobrazit profil Leo Steiner
Leo Steiner