Vivien Babišová

Vivien Babišová

Přezdívka: Vivi
Místo narození: Praha
Profese: dcera politika hnutí ANO 2011 Andreje Babiše

Související celebrity

Životopis

Vivien Babišová je dcera šéfa hnutí ANO Andreje Babiše, který se po volbách 2013 stal vicepremiérem a ministrem financí. A v letech 2017 až 2021 byl premiérem.

Dcera Andreje Babiše, jednoho z nejvlivnějších mužů Česka, Vivien Babišová (narozena 2000) si na Facebooku říká Vivi. Její život, jak sama v médiích připustila, se změnil v jejích třinácti letech, kdy se otec stal jedním z čelních představitelů země a matka celebritou.

VIVIEN BABIŠOVÁ S DÍROU NA BŘÍŠKU

Vivien Babišová má, na co si vzpomene

Rodiče Vivien Babišové jí díky svým penězům mohou umožnit téměř cokoli. Třeba studium na elitní Prague British School, koně, drahou kosmetiku či exkluzivní oblečení a cesty prakticky kamkoli.

Jak ale Monika Babišová řekla Blesku, shodují se na tom, že není dobré, aby Vivi ve škole vzbuzoval pozornost něčím jiným než svými znalostmi. „Vivien se snaží do školy oblékat tak, aby příliš nevyčnívala, aby neměla problémy. Děti dovedou být v tomhle ohledu nepříjemné,“ řekla pro Blesk.cz Monika Babišová, která však současně přiznala, že s dcerou pro nákupy oblečení mají velkou slabost. A obě si to uživají.

„S mámou se občas neshodneme, co zkombinovat.“ A neshodnou se ani na tom, kam nejlépe vyrazit za nákupy: dcera dává přednost Paříži, matka Londýnu. „Ale při nákupech si s mamkou vzájemně radíme,“ pochvalovala si rodinnou spolupráci Vivien Babišová.

Vivien Babišovou sbalil Ital

Jako každá dívka, tak i Vivien Babišová touží po lásce; a seznámila se s Italem. „Ernesto chodí k nám domů, takže to máme plně pod kontrolou. Jeho otec v Česku pracuje ve velké firmě a známe se jako rodiny velmi dobře,“ řekl deníku Aha! Andrej Babiš. „Já jsem v tomto směru velmi liberální,“ komentoval tehdejší ministr financí vztah své dcery a Itala pro deník Aha! 

Babišová miluje koně a hru na kytaru

Vivien Babišová má mladšího bratra Frederika, a ještě dva nevlastní sourozence, jež Andrej Babiš počal dřív, než začal žít s Monikou. Ta si jeho jméno vzala bez svatby, aby jako rodina měli všichni stejné příjmení.

O VIVIEN BABIŠOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Vivien je se svým životem spokojená. „Miluju koně a hraní na kytaru. Ráda trávím čas s rodinou a přáteli a ráda se učím francouzsky. Miluju si hrát s bráchou a s mými pejsky. Často si kreslím interiéry bytů a domů jako moje máma a někdy také i oblečení,“ napsala Vivien Babišová Blesku.

VÁNOCE A BODYGUARDI U BABIŠOVÝCH 

 

Články o celebritě

Konec po 30 letech! Babiš s Monikou jdou od sebe Konec po 30 letech! Babiš s Monikou jdou od sebe Bývalý premiér Andrej Babiš (69) přiznal, že jeho manželství s krásnou Monikou Babišovou (49) skonči... číst článek
Babiš se rozpovídal o dětech: Vivien se rozešla, Frederik studuje ve Skotsku a má tetování Babiš se rozpovídal o dětech: Vivien se rozešla, Frederik studuje ve Skotsku a má tetování Andrej Babiš (ANO) má za sebou chvíle odpočinku v exotice u moře, kam vyrazil s přáteli a bez rodiny... číst článek
Radovánky politiků před sněmovní bitvou: Babiš vzal Vivien a Frederika do Alp, Rakušan s dcerou na ledě Radovánky politiků před sněmovní bitvou: Babiš vzal Vivien a Frederika do Alp, Rakušan s dcerou na ledě Ve Sněmovně je čeká v novém týdnu první letošní přímý střet pětikoalice s opozicí kvůli korespondenč... číst článek

Další Všichni

zobrazit profil Petr Mlejnek
Petr Mlejnek
zobrazit profil Sabina Slonková
Sabina Slonková
zobrazit profil Monika Kramná
Monika Kramná
zobrazit profil Martin Shenar
Martin Shenar
zobrazit profil Josef Voleman
Josef Voleman
zobrazit profil Iva Uchytilová
Iva Uchytilová
zobrazit profil Andrej Babiš jr.
Andrej Babiš jr.
zobrazit profil Silvie Hitrová
Silvie Hitrová