Keith Flint

Datum narození: 17. 9. 1969
Datum úmrtí: 4. 3. 2019
Místo narození: Londýn, Spojené Království
Profese: zpěvák
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Zpěvák skupiny The Prodigy Keith Flint, známý pro svůj specifický účes, kterým mj. děsil děti, byl 4. března 2019 nalezen mrtvý ve svém bytě ve Velké Británii.

Skupina The Prodigy se začala prosazovat začátkem 90. let 20. století, kdy se jí podařilo dostat se z undergroundové scény mezi nejúspěšnější hudební formace Velké Británie. Keith Flint v ní nejprve působil jako tanečník.

O KEITHU FLINTOVI ČTĚTE ZDE>>

Se skladbou Firestarter, v níž Keith Flint předvedl vokály, se skupina dostala do povědomí společnosti, což mu vysloužilo jisté místo v kapele.

S písněmi Firestarter a Breathe se kapele podařilo dokonce ovládnout britskou singlovou hitparádu. Za celou éru se skupina šestkrát vyšplhala až na vrchol albové hitparády.

Keith Flint se stal ikonickou postavou britské a posléze světové hudební scény, a to díky svým energickým vystoupením, svéráznému účesu a velkému množství tetování.

V roce 2006 se Keith Flint oženil s DJ Mayumi Kai.

Zpěvák Keith Flint řadu let bojoval se závislostí na alkoholu a drogách a trpěl silnými depresemi. V minulosti dokonce prohlásil, že jediný důvod, proč ještě nespáchal sebevraždu, je jeho šest psů, které miluje.

Zpěvák Keith Flint byl v 49 letech nalezen 4. března 2019 mrtvý ve svém domě ve Velké Británii.

Dlouholetý kamarád Keitha Flinta a současně zakládající člen kapely The Prodigy Liam Hewlett potvrdil, že příčinou zpěvákova úmrtí byla sebevražda.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Marcela Březinová
Marcela Březinová
zobrazit profil Justin Timberlake
Justin Timberlake
zobrazit profil Sheryl Crow
Sheryl Crow
zobrazit profil Jarmila Šuláková
Jarmila Šuláková
zobrazit profil Markéta Mátlová
Markéta Mátlová
zobrazit profil Dominika Stará
Dominika Stará
zobrazit profil Grace Jones
Grace Jones
zobrazit profil Michal David
Michal David