Miroslava Pikolová

Miroslava Pikolová

Datum narození: 7. 7. 1994
Míry: 84-60-88
Výška: 174 cm
Profese: 3. vicemiss Miss Czech Republic 2019, tanečnice
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Modelka Miroslava Pikolová, která zazářila na přehlídkových molech i v reklamách, se ve svých 24 letech stala 3. vicemiss v soutěži krásy Miss Czech Republic 2019.

Vystudovala Mezinárodní taneční konzervatoř v Praze a stala se Miss Roma 2011. Své půvaby Miroslava Pikolová předvedla také v soutěži Česká Miss 2017.

MIROSLAVA PIKOLOVÁ - MISSKOU V ŠESTNÁCTI

„Miluj svůj život, a život bude milovat tebe,“ uvedla na webu soutěže jako svůj oblíbený citát Miroslava Pikolová ještě jako adeptka na titul Miss Czech Republic 2019. Do soutěže krásy šla již také se zkušenostmi s modelingem (reklama, focení, Fashion Show, přehlídky), a to jak doma, tak v zahraničí.

Ke své budoucnosti finalistka soutěže Miroslava Pikolová řekla: „Budoucnost nějak neplánuji, snažím se ji jen směrovat správným směrem. Ten je podle mě být šťastnou.“

Smyslem života Miroslavy Pikolové je žít na plno, pomáhat lidem „a dělat to, co miluji, abych až se jednou ohlédnu zpět, jsem si mohla říct, že jsem tu nechala něco dobrého a smysluplného“.

V únoru 2019 se Miroslava Pikolová stala 3. vicemiss Miss Czech Republic. Jako své základní životní priority jmenovala rodinu, lásku, kariéru a zdraví.

Mezi záliby Miroslavy Pikolové patří tanec, zpěv, hudba a móda. Rada jí italskou kuchyni, zejména pizzu, z mexické si oblíbila chilli con carne s rýží, jinak preferuje zdravé stravování.

V rozhovoru pro web missczechrep.cz Miroslava Pikolová na dotaz, jak má podle ní vypadat ideální muž, uvedla: „Ideální muž podle mě neexistuje a myslím si, že je to jen dobře. Můj ideální muž by měl být druhou chybějící polovinou mě samotné. Pojit by nás měla láska bez podmínek.“

 

Články o celebritě

Další Modelky

zobrazit profil Helena Houdová
Helena Houdová
zobrazit profil Gabriela Dvořáková
Gabriela Dvořáková
zobrazit profil Pavlína Pořízková
Pavlína Pořízková
zobrazit profil Veronika Kopřivová
Veronika Kopřivová
zobrazit profil Andrea Kalousová
Andrea Kalousová
zobrazit profil Jitka Nováčková
Jitka Nováčková
zobrazit profil Barbara Kautmanová
Barbara Kautmanová
zobrazit profil Eva Herzigová
Eva Herzigová