Přemysl Pálek

Datum narození: 18. 12. 1990
Místo narození: Plzeň
Profese: herec, zpěvák, tanečník
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Herec a tanečník Přemysl Pálek utvořil krásným muzikálový pár s manželkou Charlottou Doubravovou. Seznámili se při natáčení televizního seriálu První krok.

Tančil již od útlého dětství v plzeňské taneční skupině Storm, se kterou se pravidelně umisťoval na předních příčkách nejrůznějších tanečních soutěží. Poté Přemysl Pálek studoval muzikálové herectví na Konzervatoři Jaroslava Ježka.

Diváci mohli Přemysla Pálek vidět v Divadle Hybernia, dále pak v Divadle Radka Brzobohatého, mj. v představení Freddie - Concert show, nebo v Divadle Kalich, např. v muzikálech Vlasy (květiNOVÉ děti), Krysař či Pomáda.

Na televizní obrazovce si Přemysl Pálek zahrál a zatančil ve všech třinácti epizodách seriálu První krok. Při natáčení se seznámil se svou budoucí ženou Chartlottou Doubravovou. Dále se objevil v jedné epizodě série Stopy života.

O PŘEMYSLU PÁLKOVI ČTĚTE ZDE>>

S manželkou Charlottou DoubravovouPřemysl Pálek dceru Sofii. V dubnu 2019 pár na sichiálních sítích oznámil, že čeká dalšího potomka. V srpnu 2019 se jim narodila dcera Bibien Melody.

 

Další Herci

zobrazit profil Markéta Fišerová
Markéta Fišerová
zobrazit profil Markéta Hrubešová
Markéta Hrubešová
zobrazit profil Melissa Rauch
Melissa Rauch
zobrazit profil Michaela Doležalová
Michaela Doležalová
zobrazit profil Eva Hrušková
Eva Hrušková
zobrazit profil Courtney Cox
Courtney Cox
zobrazit profil Lenka Skopalová
Lenka Skopalová