Soňa Norisová

Datum narození: 27. 8. 1973
Místo narození: Malacky, Československo
Profese: herečka, zpěvačka, dabérka
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Slovenská herečka Soňa Norisová se v Česku proslavila především díky rolím v kriminálních seriálech. Její mladší sestrou je taktéž herečka Zuzana Norisová.

Dcera lékaře a učitelky Soňa Norisová vystudovala konzervatoř v Bratislavě. Zejména v počátcích své kariéry se věnovala filmu. Jmenujme např. snímky Černá ovce (1996) či Ticho po bouřce (2000)

V ČR se Soňa Norisová zviditelnila muzikálem Filipa Renče Rebelové (2001), kde hrála po boku Tomáše Hanáka, Jana Révaie či své sestry Zuzany Norisové. K filmu se vrátila později, když byla obsazena do snímků Ve stínu (2012) nebo Sníh (2013).

SOŇU NORISOVOU VYŠKOLILA POLICIE

Zazářila především v seriálech. Zahrála si ve slovenské verzi Ordinace v růžové zahradě (2007). V Čechách je Soňa Norisová známá rolemi v krimi seriálech Policie Modrava (2015) a V.I.P. vraždy (2016)

Soňa Norisová je také zpěvačka. Je členkou vokální skupiny Fragile. Není jí cizí ani dabing. Propůjčila hlas mj. hlavní hrdince seriálu Sue Thomas: F.B.Eye.

O SONĚ NORISOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Slovenka Soňa Norisová se provdala za producenta Adriana Rajtera. Porodila mu syna Michala.

 

Články o celebritě

Šokující překvapení na závěr: Nový plán s Modravou! Šokující překvapení na závěr: Nový plán s Modravou! Bezmála dva miliony diváků se s těžkým srdcem loučily se svým milovaným seriálem Policie Modrava. De... číst článek
Nečekaná dohra oblíbeného seriálu: MODRAVA DALA STOPKU DYKOVÉ! Nečekaná dohra oblíbeného seriálu: MODRAVA DALA STOPKU DYKOVÉ! Po drtivém diváckém úspěchu čtvrté série seriálu Policie Modrava odsunula Nova původně plánovaný pro... číst článek
Vyděšená Norisová z Policie Modrava: Mamograf odhalil nález! Vyděšená Norisová z Policie Modrava: Mamograf odhalil nález! Devětačtyřicetilá představitelka kapitánky Jany Vinické v seriálu Policie Modrava odtajnila těžké ch... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Kamil Prachař
Kamil Prachař
zobrazit profil Bohumil Klepl
Bohumil Klepl
zobrazit profil Veronika Žilková
Veronika Žilková
zobrazit profil Ondřej Sokol
Ondřej Sokol
zobrazit profil Robert  Englund
Robert Englund
zobrazit profil Jeremias Meyer
Jeremias Meyer
zobrazit profil Sienna Miller
Sienna Miller
zobrazit profil Kim Cattrall
Kim Cattrall