Soňa Norisová

Datum narození: 27. 8. 1973
Místo narození: Malacky, Československo
Profese: herečka, zpěvačka, dabérka
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Slovenská herečka Soňa Norisová se v Česku proslavila především díky rolím v kriminálních seriálech. Její mladší sestrou je taktéž herečka Zuzana Norisová.

Dcera lékaře a učitelky Soňa Norisová vystudovala konzervatoř v Bratislavě. Zejména v počátcích své kariéry se věnovala filmu. Jmenujme např. snímky Černá ovce (1996) či Ticho po bouřce (2000)

V ČR se Soňa Norisová zviditelnila muzikálem Filipa Renče Rebelové (2001), kde hrála po boku Tomáše Hanáka, Jana Révaie či své sestry Zuzany Norisové. K filmu se vrátila později, když byla obsazena do snímků Ve stínu (2012) nebo Sníh (2013).

SOŇU NORISOVOU VYŠKOLILA POLICIE

Zazářila především v seriálech. Zahrála si ve slovenské verzi Ordinace v růžové zahradě (2007). V Čechách je Soňa Norisová známá rolemi v krimi seriálech Policie Modrava (2015) a V.I.P. vraždy (2016)

Soňa Norisová je také zpěvačka. Je členkou vokální skupiny Fragile. Není jí cizí ani dabing. Propůjčila hlas mj. hlavní hrdince seriálu Sue Thomas: F.B.Eye.

O SONĚ NORISOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Slovenka Soňa Norisová se provdala za producenta Adriana Rajtera. Porodila mu syna Michala.

 

Články o celebritě

Soňa Norisová může slavit úspěch: Modrava boduje i na Slovensku! Soňa Norisová může slavit úspěch: Modrava boduje i na Slovensku! Hvězda Policie Modrava Soňa Norisová (49) teď každou neděli bedlivě sleduje čtvrtou řadu seriálu, kt... číst článek
KONEC SERIÁLU POLICIE MODRAVA: Tajemný vzkaz kapitánky Vinické KONEC SERIÁLU POLICIE MODRAVA: Tajemný vzkaz kapitánky Vinické Závěrečný čtyřicátý díl oblíbeného seriálu Policie Modrava rozesmutnil nejen miliony diváků, ale tak... číst článek
Poslední díl seriálu Policie Modrava nezklamal: Téměř 2 miliony diváků a dojemné vyznání Norisové! Poslední díl seriálu Policie Modrava nezklamal: Téměř 2 miliony diváků a dojemné vyznání Norisové! Krimiseriál Policie Modrava, v němž hrála hlavní roli vyšetřovatelky slovenská herečka Soňa Norisová... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Frances Tomelty
Frances Tomelty
zobrazit profil Jonah Hauer-King
Jonah Hauer-King
zobrazit profil Vladimír Hajdu
Vladimír Hajdu
zobrazit profil Vanda Hybnerová
Vanda Hybnerová
zobrazit profil Libor Stach
Libor Stach
zobrazit profil Jiří Mádl
Jiří Mádl
zobrazit profil Eva Elsnerová
Eva Elsnerová
zobrazit profil Ondřej Rychlý
Ondřej Rychlý