Radka Třeštíková

Datum narození: 13. 5. 1981
Přezdívka: Viewegh v sukni
Profese: spisovatelka, blogerka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Radka Třeštíková, spisovatelka a blogerka, si svými úspěšnými knihami vysloužila přezdívku Viewegh v sukni.

Vystudovala práva na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Sedm let Radka Třeštíková, rodným jménem Radka Velikovská, působila jako firemní právník.

RADKA TŘEŠTÍKOVÁ PO BOKU TOMÁŠE VOŘECHOVSKÉHO

Radka Třeštíková na blogu Elle

Coby blogerka se Radka Třeštíková uplatnila na blogu časopisu Respekt, magazínu Elle nebo na webových stránkách psychologie.cz.

Za své knihy - Dobře mi tak (2014), To prší moře (2015), Bábovky (2016), Osm (2017) a Veselí (2018) - si Radka Třeštíková vysloužila přezdívku Viewegh v sukni.

Ve StarDance Třeštíková nezabodovala

V roce 2019 Radka Třeštíková přijala nabídku České televize účastnit se jubilejního desátého ročníku soutěže StarDance …když hvězdy tančí. S tanečníkem Tomášem Vořechovským vypadli v pátém kole, takže skončili na sedmém místě.

„Nemám pohybovou paměť, nebo takhle, doteď jsem si myslela, že jsem prostě nemehlo, ale nedávno jsem zjistila, že to má tenhle vznešený výraz, tak ho používám,“ řekla spisovatelka Radka Třeštíková pro server Super.cz.

O RADCE TŘEŠTÍKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

S manželem, kameramanem Tomášem Třeštíkem, kterého si vzala roku 2012, má Radka Třeštíková dceru Elu a syna Jonatána. Jak oznámili na sociální sití, rozešli se.

Švagrovou Radky Třeštíkové je filmová producentka Hana Třeštíková, tchyní režisérka Helena Třeštíková.

 

Články o celebritě

Radka Třeštíková provokuje: Ten svetr si nesvlíkej! Radka Třeštíková provokuje: Ten svetr si nesvlíkej! Radka Třeštíková opět přitáhla pozornost svými provokativními fotkami na instagramu. Tentokrát sdíle... číst článek
Bizarní ohoz Třeštíkové: Marfuša, nebo Pretty Woman?  Bizarní ohoz Třeštíkové: Marfuša, nebo Pretty Woman? Na Pražském týdnu módy zazářilo v tyto dny mnoho originálních modelů. Ten nejzvláštnější však neoblé... číst článek
Urážka a nařčení! Smetana, Hanychová a Třeštíková ve válce Urážka a nařčení! Smetana, Hanychová a Třeštíková ve válce Je čas uzavřít sázky, jak tvrdou budou mít tato slova ještě dohru. Spisovatelka Radka Třeštíková (42... číst článek

Další Spisovatelé

zobrazit profil Petr Šabach
Petr Šabach
zobrazit profil Josef Škvorecký
Josef Škvorecký
zobrazit profil Ondřej Neff
Ondřej Neff
zobrazit profil Václav Budínský
Václav Budínský
zobrazit profil Benjamin Kuras
Benjamin Kuras
zobrazit profil Kateřina Procházková
Kateřina Procházková
zobrazit profil Miloslav  Šimek
Miloslav Šimek
zobrazit profil René Decastelo
René Decastelo