Radka Třeštíková

Datum narození: 13. 5. 1981
Přezdívka: Viewegh v sukni
Profese: spisovatelka, blogerka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Radka Třeštíková, spisovatelka a blogerka, si svými úspěšnými knihami vysloužila přezdívku Viewegh v sukni.

Vystudovala práva na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Sedm let Radka Třeštíková, rodným jménem Radka Velikovská, působila jako firemní právník.

RADKA TŘEŠTÍKOVÁ PO BOKU TOMÁŠE VOŘECHOVSKÉHO

Radka Třeštíková na blogu Elle

Coby blogerka se Radka Třeštíková uplatnila na blogu časopisu Respekt, magazínu Elle nebo na webových stránkách psychologie.cz.

Za své knihy - Dobře mi tak (2014), To prší moře (2015), Bábovky (2016), Osm (2017) a Veselí (2018) - si Radka Třeštíková vysloužila přezdívku Viewegh v sukni.

Ve StarDance Třeštíková nezabodovala

V roce 2019 Radka Třeštíková přijala nabídku České televize účastnit se jubilejního desátého ročníku soutěže StarDance …když hvězdy tančí. S tanečníkem Tomášem Vořechovským vypadli v pátém kole, takže skončili na sedmém místě.

„Nemám pohybovou paměť, nebo takhle, doteď jsem si myslela, že jsem prostě nemehlo, ale nedávno jsem zjistila, že to má tenhle vznešený výraz, tak ho používám,“ řekla spisovatelka Radka Třeštíková pro server Super.cz.

O RADCE TŘEŠTÍKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

S manželem, kameramanem Tomášem Třeštíkem, kterého si vzala roku 2012, má Radka Třeštíková dceru Elu a syna Jonatána. Jak oznámili na sociální sití, rozešli se.

Švagrovou Radky Třeštíkové je filmová producentka Hana Třeštíková, tchyní režisérka Helena Třeštíková.

 

Články o celebritě

Polonahá Třeštíková na premiéře seriálu Adikts:  Proklatě sexy šněrování! Polonahá Třeštíková na premiéře seriálu Adikts: Proklatě sexy šněrování! Zatímco většina národa se v těchto šílených mrazech halí do huňatých svetrů a kožichů, spisovatelka ... číst článek
Barbie vs Openheimmer, fronty u smažených kuřat nebo sbírka pro nemocného Martínka (2): Toto jsou momenty roku 2023! Barbie vs Openheimmer, fronty u smažených kuřat nebo sbírka pro nemocného Martínka (2): Toto jsou momenty roku 2023! Rok 2023 přinesl jak ve světě tak i v Česku spoustu událostí, které lidé hojně řešili a komentovali ... číst článek
Rozjetý Mirai po rozchodu na večírku Primy: Flirt s Třeštíkovou a odjezd s blondýnkou! Rozjetý Mirai po rozchodu na večírku Primy: Flirt s Třeštíkovou a odjezd s blondýnkou! Na vánočním večírku televize Prima bylo pořádně veselo! Společně to tu rozjely televizní legendy Jiř... číst článek

Další Spisovatelé

zobrazit profil Jan Vodňanský
Jan Vodňanský
zobrazit profil Jiří Suchý
Jiří Suchý
zobrazit profil Ondřej Neff
Ondřej Neff
zobrazit profil Kateřina Procházková
Kateřina Procházková
zobrazit profil Benjamin Kuras
Benjamin Kuras
zobrazit profil Dušan Mitana
Dušan Mitana
zobrazit profil Karel Hynek Mácha
Karel Hynek Mácha